ثریا روزبهانی؛ روزنامهنگار
آنطور که در کتابهای تهران قدیم آمده است دستفروشها روی چرخهای دستی سفرهای چرمی یا مشمع میکشیدند و در وسط آن سینی مسی یا رویی بزرگی قرار میدادند که پر از انار دانهشده بود. ظرفهای کوچکی از جنس روی هم داشتند که دانههای انار را در آن میریختند و به مشتری میفروختند. بعدها آنها یک چرخ فلزی آبمیوهگیری شبیه چرخگوشتهای دستی قدیمی نیز داشتند که با توان بازوی آنها کار میکرد و آب انار را میگرفتند و در قدحی سفالین که معمولاً لعاب لاجوردی یا آبی داشت میریختند سپس آب انار را با ملاقه از داخل قدح به لیوان مشتریها سرومیکردند.
چهار شنبه 30 آذر 1401
کد مطلب :
180635
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/2R82J
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved