
احیای میدانگاه باغ فردوس
عملیات توسعه، ترمیم، بازسازی و احیای میدانگاه باغفردوس به سرانجام رسید

عملیات اجرایی پروژه احداث میدانگاه باغفردوس به سرانجام رسید. بنای باغفردوس که از دوره قاجار بهجا مانده، یک بنای تاریخی و ارزشمند محسوب میشود و سال 1376بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. به گزارش همشهری، بعدها موزه سینما در باغفردوس احداث شد تا جایگاه ویژهای در میان هنرمندان نیز پیدا کند. شهرداری تهران در ماههای گذشته تصمیم گرفت که عملیات توسعه، ترمیم، بازسازی و احیای میدانگاه باغفردوس را انجام دهد و بعد از 6ماه این عملیات به پایان رسید. مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با یادآوری اینکه فضای میدانگاه طی سالهای گذشته بهدلیل مشکلات جدی در سیستم تاسیسات، فرسودگی کامل سنگفرشها و ضرورت بازنگری در مسیرها عملا به نقطه بیدفاع شهری تبدیل شده بود، گفت: «در طراحی و اجرای پروژه با کمترین تغییرات در کلیات، اقدامات مؤثری بهمنظور آمادهسازی فضا برای جذب شهروندان و ارتقای هویت موزه سینما در دستور کار قرار گرفت.» بهگفته هادی حقبین، احداث این قبیل فضاها میتواند زمینهساز ایجاد فضای مکث شهری، افزایش مزیت مسیرهای پیاده نسبت به مسیرهای سواره و نیز افزایش جلوههای بصری فضاهای شهری باشد.
میدانگاه باغفردوس
4200مترمربع مساحت
6ماه زمان برای احیا
تعویض و اجرای سنگفرش درب ورودی موزه سینما
اجرای سنگفرش دوطرف آبنما
اجرای کاشی حوض و اصلاح سنگهای پیادهراه
بازسازی موتورخانه و اجرای تاسیسات آب و برق
نورپردازی جدید
بازسازی فضای سبز
میدانگاه جهاد، بهمنماه به بهرهبرداری میرسد
عملیات احداث میدانگاه جهاد که از اسفندماه1400 وارد فاز اجرایی شد، اکنون پیشرفت چشمگیری داشته است. این میدانگاه در تقاطع خیابان ولیعصر(عج) و خیابان فاطمی قرار دارد؛ درست در محدوده ایستگاه متروی جهاد که مسافران مترو میتوانند در آیندهای نزدیک از میدانگاه جهاد بهرهمند شوند. حقبین، مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در این رابطه گفت: «بهمنماه امسال درصورت تامین منابع مالی و مساعد بودن شرایط جوی شاهد بهرهبرداری از میدانگاه متروی جهاد خواهیم بود.»
مشخصات میدانگاه جهاد
2هزار مترمربع مساحت کل
800مترمربع بنا
اسکلت فلزی
64درصد پیشرفت پروژه
بازگشایی ضلع شمال میدانگاه امامخمینی(ره)
بهتازگی مشکلات ترافیکی میدان امامخمینی(ره) کاهش یافت. با اجرای عملیات احداث میدانگاه امام خمینی، مشکلاتی برای تردد خودروها بهوجود آمده بود که این مشکلات برطرف شد. شهردار منطقه12 گفت: « با توجه به اینکه عرض سوارهرو ضلع شمالی میدان، موقع تبدیل این محدوده به پیادهراه حدود ۲۰متر بود، تصمیم گرفته شد ۳خط عبور با عرض حداکثر ۱۰متر از ضلع شمال برای تردد خودروهای عبوری باز شود.» امیر یزدی اضافه کرد: «البته در طرح مصوب سال۱۳۹۹ حدود ۵متر از ضلع شمال خیابان برای ایجاد مسیر امدادی برنامهریزی شده بود.»
مشخصات ساختمان خانه شهر
۷۵۰۰مترمربع پیادهراه
4طبقه
2طبقه زیرزمین
۱۸۰۰۰مترمربع زیربنای ساختمان