مشکلات بریانک زیر ذرهبین مدیریت شهری
بریانک، مقصد محلهگردی ناصر امانی، عضو کمیسیون برنامهوبودجه شورای شهر تهران بود و او در جریان ارائه گزارش در صحن پارلمان شهری گفت که این محله در حاشیه بزرگراه نواب قرار دارد و این محور بزرگراهی گرچه در کاهش ترافیک تهران تأثیرگذار بوده، اما نوسازی بافتهای فرسوده آن از پوسته و جداره بزرگراه فراتر نرفته و خیابانها و محلههای حاشیه بزرگراه با پدیدههای اجتماعی و فرهنگی جدیدی مواجه شدهاند.
امانی تأکید کرد که پس از گذشت دهها سال از بهرهبرداری از بزرگراه نواب، محلههای همجوار (بریانک) همچنان درگیر آسیبهای اجتماعی هستند. او با بیان اینکه بریانک 30هزار نفر جمعیت دارد، گفت: «این محله علاوه بر ناامنی از خدماتی مانند نظافت، جمعآوری صحیح و اصولی پسماند بهصورت کامل برخوردار نیست و در معابر و جویها پسماندها رها و تبدیل به کلونی موشها شدهاند.»
امانی به بافت فرسوده هم اشاره و عنوان کرد: «بافت فرسوده که درد مزمن و مشترک همه محلات کمبرخوردار و عمدتا جنوبی تهران است در این محله، مردم و شهرداری منطقه را گرفتار کرده و عامل بسیاری از ناهنجاریها شده است. ساختمانهای نیمهکاره و فرسوده زیادی وجود دارند که در حال ریزش هستند و نمای بسیاری از ساختمانهای قدیمی و فرسوده که مشرف به معابر عمومی است نیاز به ایمنسازی دارد.» در نهایت او چند مورد از مطالبات شهروندان را مطرح کرد:
* تأمین امنیت معابر منتهی به بزرگراه شهید نواب بهویژه معابر پشت جداره اصلی
*نظافت، لایروبی جویها و شستوشوی مخازن
*ایمنسازی ساختمانهای فرسوده مشرف به معابر عمومی
* استقرار دستگاههای خودپرداز حداقل در هر خیابان یک دستگاه توسط بانکها
* کنترل و نظارت بر خانههای مجردی و پلمب پلاکهای قرمز
* تملک املاک معارضی که در مسیر خیابانهای منتهی به خیابان خوش و محبوبمجاز قرار دارند.
*جمعآوری تیرهای برق معارض
*احداث پلهای روگذر نواب جهت ارتباط مجدد بخشهای شرق و غرب و دسترسی مردم به بخشی از خدمات که در 2طرف بزرگراه قرار دارد.
*تعیین نحوه مدیریت و واگذاری 3میدانگاه احداث شده در بریانک برای جلوگیری از ناهنجاریهای فرهنگی و اجتماعی