آش این غذای اصیل و سنتی ایرانی آنقدر در تاریخ و فرهنگ ایران ریشه دوانده است که پیداکردن سر این ریشه که چه زمانی برای نخستین بار طبخ شده است ممکن نیست اما همین قدر میدانیم که قدمتی طولانی و چند هزارساله دارد. طرز تهیه این غذا و خوراکی خوشمزه در هر یک از اقوام و فرهنگهای ایرانی متفاوت است، بهطوری که امروزه به دهها شکل و مدل مختلف تهیه و پخته میشود. کارکرد و اثرگذاری آش روی فرهنگ و رفتار ایرانیها فراتر از یک خوراکی ساده و اصیل است و به شکلی رد پای آن در تمام ابعاد زندگی فارسیزبانان دیده میشود. حتی موضوع از آنجایی در فرهنگ ایرانی جالب میشود که همین آش، آدمها را دور هم جمع میکند و بهانهای میشود برای دورهمیها.
پنج شنبه 30 تیر 1401
کد مطلب :
166434
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/1w5mo
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved