فصل بهار در کنار تمام زیباییهایش، میوههای خوش آب و رنگی دارد که خوردن آنها خالی از لطف نیست؛ میوههایی که میتوان هم آنها را بهصورت تازه خورد و از طعمشان لذت برد و هم میتوان محصولات مختلفی از آنها تهیه کرد که درست کردن انواع دسرهای مختلف ازجمله آن است. دسرهایی که با طعم شگفتانگیزشان میتوانند زینتبخش بساط مجالس و بزمهایمان باشند و با خوردنشان لذت فراوان برد. در ادامه طرز تهیه چند دسر بهاری را آوردهایم. با ما همراه باشید.
پنج شنبه 19 خرداد 1401
کد مطلب :
162739
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/68g6l
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved