عکسخبر

کشاورزان برنجکار مازندرانی هر سال در نیمه دوم فروردین با باز کردن دریچههای آب حدود 2هفته بستر زمین را آب میبندند تا زمین کاملا سیراب شود و پس از آن محل نشاء و کشت برنج را آماده میکنند.
کشاورزان مازندرانی بسته به متراژ زمین زیرکشت، فضاهای مستطیل شکلی ایجاد و دانههای برنج را در آن پخش میکنند یا آنها را درون سینیهای پر از خاک پاشیده و در قسمتهای مستطیلشکل قرار میدهند. آنها سپس با نی یا لوله هر قسمت را مُسَقَف و با کشیدن پلاستیک روی آن، بستر را برای جوانهزدن دانه و رشد نشاء برنج آماده میکنند. منبع: مهر