عکسخبر
خزانهگیری برنج در مازندران
کشاورزان برنجکار مازندرانی هر سال در نیمه دوم فروردین با باز کردن دریچههای آب حدود 2هفته بستر زمین را آب میبندند تا زمین کاملا سیراب شود و پس از آن محل نشاء و کشت برنج را آماده میکنند.
کشاورزان مازندرانی بسته به متراژ زمین زیرکشت، فضاهای مستطیل شکلی ایجاد و دانههای برنج را در آن پخش میکنند یا آنها را درون سینیهای پر از خاک پاشیده و در قسمتهای مستطیلشکل قرار میدهند. آنها سپس با نی یا لوله هر قسمت را مُسَقَف و با کشیدن پلاستیک روی آن، بستر را برای جوانهزدن دانه و رشد نشاء برنج آماده میکنند. منبع: مهر