• سه شنبه 10 تیر 1404
  • الثُّلاثَاء 5 محرم 1447
  • 2025 Jul 01
دو شنبه 18 بهمن 1400
کد مطلب : 153140
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/73P1w
+
-

کفپوش‌های گرم برای خانه‌های سرد

از قدیم گفته‌اند بدن از راه پا گرم و سرد می‌شود. بیشتر اوقات هرقدر هم که لباس بپوشید، تا وقتی کف پا گرم نباشد، در کل بدن سرما نفوذ دارد. پیش از این کف بیشتر خانه‌ها مفروش بودند اما سلیقه ساکنان و نوع چیدمان بیشتر خانه‌های امروزی به‌گونه‌ای است که بیشتر فضای کف خانه خالی از فرش است. بیایید ببینیم با این اوصاف از چه کفپوش‌هایی برای گرم نگه‌داشتن فضای زیر پایمان استفاده کنیم بهتر است: 

 ساده‌ترین راه‌حل برای گرم‌کردن کف خانه استفاده از فرش، موکت و گستردنی‌های بافته‌شده‌ای مثل اینها هستند. بهتر است از انواع ضد‌حساسیت و قطور آن استفاده کنیم که البته در بافت‌شان از الیاف طبیعی و گرم استفاده شده باشد. به‌خصوص اگر کفپوش خانه‌تان سنگ، موزائیک، سیمان و یا سرامیک است.
 کفپوش‌های چوبی، یکی از انتخاب‌های زیبا و بسیار گرم برای کف خانه‌ها هستند. عمر طولانی دارند، نرم هستند و حسی از طبیعت را مهمان خانه‌هایمان می‌کنند. فقط مشکل‌شان این است که کمی گران و پر سر و صدا هستند. بهتر است موقع نصب، از عایق حرارت و صوت در زیرشان استفاده کنید.
 چند سالی است کفپوش‌هایی با ظاهری شبیه چوب و جنسی از خرده‌ها و ضایعات چوب تولید می‌شود که در بازار با نام پارکت لمینیت شناخته می‌شوند. نصب آنها نسبتاً آسان و لایه رویی‌شان نسبت به آب مقاوم‌ است. البته بخش میانی آن (بخش چوبی) در مقابل آب آسیب‌پذیر است. این نوع محصولات معمولاً با ضخامت‌های 8و 12میلی‌متر در بازار یافت می‌شوند.
 کفپوش‌های چوب‌پنبه‌ای، کفپوش‌های بسیار نرم و اسفنجی هستند. این کفپوش‌ حاوی میلیون‌ها حباب‌ هوای ریز است که فضای خانه را نسبت به صوت و حرارت ایزوله و عایق می‌کند. مشکل اساسی این نوع مصالح این است که به‌دلیل اینکه نسبتاً نرم هستند ممکن است به‌واسطه برخورد پایه مبلمان و اجسام تیز، خراشیده شوند و آسیب ببینند، البته می‌توان آنها را به‌راحتی تعویض کرد.
 کفپوش‌های پلیمری گزینه مناسب دیگری هستند که به طرز جالبی می‌توانند ظاهری شبیه سنگ، پارکت یا سرامیک داشته باشند. این کفپوش‌ها اگر به‌خوبی نصب و نگهداری شوند عمر زیادی دارند و می‌توانند از 10تا 20سال عمر مفید داشته باشند. عیب بزرگ کفپوش‌های وینیل این است که به نسبت برای محیط‌زیست نامناسب هستند، البته امروزه از ترکیبات شیمیایی آلی و ارگانیک برای ساخت این کفپوش‌ها استفاده می‌کنند که آسیب کمتری به محیط‌زیست می‌زنند.

این خبر را به اشتراک بگذارید