• دو شنبه 8 بهمن 1403
  • الإثْنَيْن 27 رجب 1446
  • 2025 Jan 27
یکشنبه 10 بهمن 1400
کد مطلب : 152439
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/68ZEN
+
-

سیاست‌های داخلی دلیل گرانی برنج خارجی

به‌گفته دبیر انجمن واردکنندگان برنج، نرخ جهانی برنج‌های خارجی تغییر نکرده است اما اخذ مالیات بر ارزش افزوده و سود عوارض گمرکی باعث شده نرخ برنج خارجی افزایش پیدا کند. مسیح کشاورز گفت: بعد از گذشت 10ماه از سال 800هزار تن برنج وارد شده که این عدد نمی‌تواند نیاز کشور را به برنج تامین کند.

  افزایش ۶۰درصدی قیمت جوجه یکروزه منطقی نیست
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی اعلام کرد؛ پرورش‌دهندگان با افزایش ۶٠درصدی قیمت جوجه یکروزه روبه‌رو هستند که موجب زیان هنگفت تولیدکنندگان شده است. به‌گفته حبیب اسدالله‌نژاد، تولیدکنندگان با افزایش نرخ پشت بارنامه و سایر هزینه‌های تولید هم مواجه‌اند که برحسب افزایش قیمت مولفه‌های تولید قیمت مرغ زنده بیش از ۲۱هزار تومان تمام می‌شود.

تولید ماهانه شیرخشک از ۱۰هزار تن فراتر رفت
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی از کاهش تمایل تولیدکنندگان به صادرات به‌دلیل افت نرخ ارز خبر داد. بر این اساس با افزایش تولید  شیرخام در نیمه دوم سال و کاهش میزان جذب در کارخانه‌های لبنی، ماهانه بیش از ۱۰هزار تن شیرخشک تولید می‌شود.

صادرات پسته کاهشی شد
صادرات پسته در ۹ماه امسال با کاهش ۱۹درصدی روبه‌رو شد که دلایل مختلفی داشته است. سیدروح الله لطیفی، سخنگوی گمرک گفت: در ۹ماه امسال ۱۱۱هزارو۱۱۲تن پسته به ارزش ۷۳۸میلیون‌و۴۵۶هزار و ۴۱۷دلار صادر شد که ۹۶هزارو۷۷۱تن پسته با پوست، ۱۳هزارو۷۴۵تن مغز پسته، ۲۷۵تن خلال پسته و ۳۵۸تن انواع دیگر پسته بودند.

برنج ایرانی و سیب‌زمینی؛ صدرنشین افزایش قیمت 
بررسی قیمت کالاهای اساسی در آغاز بهمن نسبت به ماه قبل نشان می‌دهد برنج ایرانی و سیب‌زمینی با ۱۷ و ۱۱درصد افزایش قیمت در صدر افزایش قیمت قرار دارند و قیمت پرتقال و گوجه فرنگی نیز در مدت یادشده ۳ و ۷درصد کاهش‌یافته است. در این زمان قیمت گوشت گوسفندی، گوسفند و گوساله زنده، قندوشکر، چای، برنج هندی، نخود و عدس، موز و سیب، پیاز، خرما، رب، گچ سفید، پودر شوینده و کاغذ نیز یک تا ۱۰درصد افزایش یافته است.

این خبر را به اشتراک بگذارید