• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
دو شنبه 19 خرداد 1399
کد مطلب : 102105
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/n5z3W
+
-

نخستین جلسه دادگاه اکبر طبری، معاون سابق حوزه ریاست قوه قضاییه برگزار شد

محاکمه کارپرداز فاسد

دفتر اکبر طبری به کانون فساد در قوه قضاییه تبدیل شده بود دفتر او محل مراجعه دانه درشت ها بود - 15 هزار متر زمین و 3 طبقه ویلای لوکس، 3 واحد مسکونی در ساختمان روما، 3 واحد در ساختمان فلورا، زمینی به مساحت 300متر در خیابان کریمخان، آپارتمان اداری به مساحت 108 متر در مجتمع سانا فقط بخشی از رشوه های دریافتی طبری است

محاکمه کارپرداز فاسد

معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه پس از گذشت یک سال از بازداشت خود، به همراه 17نفر از همدستانش، روز گذشته در محکمه حاضر شد تا در برابر حجم انبوهی از اتهامات خود محاکمه شود. اکبر طبری در قامت پست و مقام سابقش در رأس دستگاه قضا چندان شناخته شده نبود، اما او نام آشنایی در حوزه پرونده‌های کلان فساد دارد؛ رد پای او در بسیاری از پرونده‌های کلان فساد به چشم می‌خورد؛ پرونده هادی رضوی، حسین فریدون، رسول دانیال‌زاده، علی دیواندری و... . به گفته نماینده دادستان، دفتر طبری به کانونی جهت مراجعه برخی از متهمان برای حل پرونده خود، تبدیل شده بود و یک گروه مجرمانه در معاونت اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه تشکیل داده بود. به‌عبارتی ساده‌تر، طبری سرشبکه ارتشا و به گفته رسول قهرمانی، سردسته اخذ رشوه از مفسدان اقتصادی در ازای اعمال نفوذ در پرونده متهمان و تبرئه آنها بوده است؛ کسی که زمانی علیرضا زاکانی، نماینده فعلی مجلس درباره او گفته بود: «دو رئیس قوه را بیچاره کرده...و مایه بدنامی قوه قضاییه شده.»

حضور طبری در رأس قوه قضاییه به او این امکان را داده بود تا با سوءاستفاده از جایگاه خود و از طریق ایجاد یک شبکه ارتشا و فساد متشکل از چند قاضی، رسیدگی قضایی به پرونده‌های فساد را از مسیر خود منحرف کرده و زمینه‌های صدور قرار منع تعقیب برای متهمان فساد را فراهم کند. سابقه ورود طبری به رأس هرم قوه قضاییه به دوره ریاست آیت‌الله هاشمی شاهرودی بر دستگاه قضایی بازمی‌گردد که سمت «مدیرکل امور مالی دستگاه قضایی» را بر عهده داشت. اما در دوره ریاست آیت‌الله صادق آملی لاریجانی، طبری سمت جدیدی را عهده‌دار شد و همزمان به‌عنوان مدیرکل امور مالی و معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه منصوب شد. اما آغاز ریاست سیدابراهیم رئیسی بر قوه قضاییه، پایان کار طبری در عدلیه بود. او تنها چند روز پس از ورود رئیسی به‌عنوان رئیس دستگاه قضایی از سمت خود برکنار شد و در تیرماه گذشته خبر بازداشتش اعلام شد. سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه نیز سال گذشته در جریان اجلاس خبرگان، اظهاراتی را در ضرورت مبارزه با فساد مطرح کرد که ناظر به فعالیت‌های طبری بود. رئیسی گفت: «متوجه شدیم رشوه‌هایی اخذ شده ‌که بهت‌آور است؛ از آپارتمان‌های 600متری گرفته تا ویلاهای 4هزارمتری در شمال که در نوع خود کم‌نظیر است. البته متهمان بازداشت و اموال نامشروع آنها ضبط شده است.» پرونده اکبر طبری بسیار پیچیده است؛ این پرونده دارای 22متهم اصلی است که تعدادی از آنها بازداشت، تعدادی با قرار وثیقه آزاد و عده‌ای نیز در خارج از کشور متواری هستند؛ چنان‌که نماینده دادستان می‌گوید تاکنون ۶۱ نفر در ارتباط با این پرونده بازداشت شده‌اند که بعضی از آنها با قرار وثیقه آزاد هستند.

اتهامات متهم ردیف اول: کارسازی برای دانه‌درشت‌ها
اکبر طبری 20سال یعنی در دوران ریاست آیت‌الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی و آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در قوه قضاییه حضور داشته است. به گفته رسول قهرمانی، نماینده دادستان، اقدامات مجرمانه طبری در این 20سال در مداخله و اعمال نفوذ در پرونده‌های متهمان دانه‌درشت اقتصادی خلاصه می‌شد. آنچه در رفتار‌های مجرمانه اکبر طبری حائز اهمیت است، مراودات ناسالم و تبانی با صاحبان پول و ثروت است که با اعمال نفوذ در مراجع قضایی و دستگاه‌های اجرایی حداکثر سوءاستفاده مالی و اداری را به‌دست آورده است. وی تأکید کرد: دایره اعمال نفوذ اکبر طبری در پرونده‌های بستگان، رجال سیاسی و متهمان کلان اقتصادی قابل توجه است.

متهم فراری و مرموز
در جریان برگزاری نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده اکبر طبری، نماینده دادستان از شخصی به نام مصطفی نیازآذری نام برد که پیش‌تر در پرونده بیژن قاسم‌زاده نیز از او نام برده شده بود.
مصطفی نیازآذری متولد‌۱۳۵۷ و فرزند کیومرث نیاز‌آذری است. کیومرث نیاز‌آذری از زمانی که محمدمحمدی ری‌شهری وزیر اطلاعات بود تا سال‌۸۵ ریاست اداره کل اطلاعات استان مازندران را عهده‌دار بود. او پس از بازنشستگی در سال‌۸۵ تقریبا به‌مدت بیش از 10سال ریاست دانشگاه آزاد مازندران را عهده‌دار بود که با آمدن ولایتی، وی از این سمت برکنار شد. مصطفی نیازآذری متواری شده است. به گفته نماینده دادستان، او از عناصر اصلی ارتشا‌ در شبکه اکبر طبری است که با تشکیل ۱۰شرکت صوری در داخل و خارج از کشور با نفوذ در بستر قضایی و بانکی کشور و با فاکتورسازی و ثبت سفارش‌های صوری اقدام به خروج ارز از کشور کرده و به اموال نامشروع زیادی نیز دست پیدا کرده است. در تاریخ ۲۷‌دی سال۹۰، مصطفی نیازآذری به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور بازداشت شد اما با وجود اقاریر صریح متهم با دخالت و اعمال نفوذ اکبر طبری حکم برائت وی در برخی از عناوین اتهامی صادر و در برخی عناوین اتهامی دیگر نیز مسکوت ماند. همچنین بسیاری از مسئولان بانکی که در این پرونده و اقدامات مجرمانه نقش داشتند، با اعمال نفوذ اکبر طبری تبرئه شدند و هم‌اکنون، این پرونده در دست رسیدگی قرار دارد. به گفته نماینده دادستان، فرار مصطفی نیازآذری در قبال رشوه‌ای است که اکبر طبری از او گرفته است که قریب به ۱۵‌هزار‌متر زمین و ۳‌طبقه ویلای لوکس به ارزش ۴۲۰‌میلیارد ریال در بابلسر است. اهدای ویلایی با این ارزش در قبال کارسازی پرونده وی بوده و سعی کرده اسناد نقل و انتقال آن نیز با پوشش‌هایی انجام گیرد که هیچ اسمی از مصطفی نیاز‌آذری و اکبر طبری وجود نداشته باشد. این ویلا با واسطه بهرام حیدری‌فر به همسر اکبر طبری منتقل شد که این اقدام با تبانی یکی از سردفتران تهران و با وکالت‌نامه جعلی صورت گرفت، در این نقل و انتقال هم اکبر طبری به جای همسر خود اثر انگشت زد. این ویلا با نظر اکبر طبری و صرف هزینه‌ها از سوی مصطفی نیاز‌آذری ساخته می‌شود. اکبر طبری به‌منظور اینکه در مراجعات خود به ویلای مذکور از سوی سرایدار شناسایی نشود، خود را حسین معرفی می‌کرده است.

رشوه کابینت 
از دیگر مفسدان اقتصادی که از کشور گریخته، حسن نجفی است که در مورد ساخت‌و‌ساز‌های غیرمجاز در اطراف لواسانات و همچنین با همراهی برخی از مدیران توانسته است زمین‌های ارزشمندی را وارد حوزه شهری کند که در نتیجه الحاق آن ساختمان‌ها و ویلا‌های چشم‌نواز با پول‌های نامشروع احداث می‌شود. به گفته قهرمانی، نماینده دادستان، دریافتی اکبر طبری از حسن نجفی مجموعه‌ای از وجوه نقد و ملک است و شگرد اکبر طبری برای دریافت ملک و وجوه رشوه با شیوه‌ای ماهرانه و به‌صورت واسطه‌ای بوده است. از دیگر مفسدان اقتصادی رسول دانیال‌زاده است که حمایت بی‌دریغ اکبر طبری از وی منتهی به صدور قرار منع تعقیب در برخی از پرونده‌های وی شده است. ۳ واحد لوکس مسکونی در ساختمان روما و ۳ واحد در ساختمان فلورا دریافتی اکبر طبری از رسول دانیال‌زاده بوده است. نماینده دادستان در اشاره به سایر اتهامات طبری به مشارکت متهم در تشکیل شبکه چند‌نفری در ارتشا، با وصف سردستگی، گفت: اخذ رشوه از حسن نجفی به مبلغ بیش از ۸۰‌میلیارد ریال وجه نقد، اخذ زمین به مساحت ۳۰۰‌مترمربع در خیابان کریمخان، اخذ زمینی مشجر به مساحت هزار و ۶۵۷ مترمربع واقع در قریه نجار‌کلای لواسان، اخذ آپارتمان اداری به مساحت ۱۰۸‌مترمربع در مجتمع سانا، تسهیل وجه نقد به مبلغ ۱۰۰‌هزار یورو، پولشویی از طریق تبدیل وجه نقد به سهام شرکت سیمان به مبلغ ۴۲‌میلیارد ریال، دریافت رشوه از رسول دانیال‌زاده به مبلغ ۱۸۳‌میلیارد و ۲۳۳‌میلیون و ۳۰۰‌هزار ریال، دریافت رشوه از مصطفی نیاز‌آذری به میزان ۵‌قطعه زمین و یک ویلا در بابلسر، معاوضه 3دستگاه آپارتمان مسکونی متعلق به رسول دانیال‌زاده که هر 3 واقع در کامرانیه شمالی در ساختمان روما‌ست.
قهرمانی تصریح کرد: دریافت رشوه از جلیل سبحانی بابت هزینه نصب کمد در واحدی در مجتمع سانا به مبلغ ۱۵۰‌میلیون ریال، پولشویی از طریق انتقال 2واحد آپارتمان در روما به فرهاد مشایخ، پولشویی از طریق انتقال ویلای مصطفی نیاز‌آذری به خانم حکیمه شیرمحمدی، جعل و استفاده از اسناد مجعول در پرونده مصطفی نیازآذری، اعمال نفوذ با سوءاستفاده از مستخدمین دولتی در پرونده رسول دانیال‌زاده، اعمال نفوذ با سوءاستفاده از روابط خصوصی از مستخدمین دولتی در پرونده داوودی سرخوش شهری و سایرین، اعمال نفوذ در پرونده موضوع اتهامی وریا مولانایی، تأثیر دادن نفوذ در اقدامات اداری در پرونده علی دیواندری، گرفتن وعده و تعهد در پرونده سیدهادی رضوی و خرید زمین از حمید محمدی از دیگر اتهامات وی است.

بخشی از رشوه‌های دریافتی طبری در یک نگاه

   رشوه دریافتی از مصطفی نیاز‌آذری:
۱۵‌هزار متر زمین و ۳‌طبقه ویلای لوکس به ارزش ۴۲۰‌میلیارد ریال 
   رشوه دریافتی از دانیال‌زاده:
۳‌واحد لوکس مسکونی در ساختمان روما و ۳ واحد در ساختمان فلورا - مبلغ ۱۸۳‌میلیارد و ۲۳۳‌میلیون و ۳۰۰‌هزار ریال
   رشوه دریافتی از حسن نجفی:
۸۰‌میلیارد ریال وجه نقد- زمین به مساحت ۳۰۰‌مترمربع در خیابان کریمخان- زمینی مشجر به مساحت هزار و ۶۵۷ مترمربع واقع در قریه نجار‌کلای لواسان- آپارتمان اداری به مساحت ۱۰۸‌مترمربع در مجتمع سانا- تسهیل وجه نقد به مبلغ ۱۰۰‌هزار یورو-پولشویی از طریق تبدیل وجه نقد به سهام شرکت سیمان به مبلغ ۴۲‌میلیارد ریال
   رشوه دریافتی از جلیل سبحانی:
مبلغ ۱۵۰‌میلیون ریال بابت هزینه نصب کمد در واحدی در مجتمع سانا - پولشویی از طریق انتقال 2واحد آپارتمان در روما به فرهاد مشایخ- پولشویی از طریق انتقال ویلای مصطفی نیاز‌آذری به حکیمه شیرمحمدی



  حسن نجفی، متهم ردیف دوم: 
به گفته قهرمانی، این متهم با دستگیری متهم اصلی پرونده به خارج از کشور متواری شده است. نجفی به مشارکت در تشکیل شبکه چند نفری در امر ارتشا، پرداخت رشوه به اکبر طبری و پرداخت رشوه به غلامرضا منصوری، قاضی وقت اجرایی لواسان به مبلغ ۵۰۰ هزار یورو، متهم است.

  فرهاد مشایخ، متهم ردیف سوم:
به مشارکت در تشکیل شبکه چند نفری ارتشا، تحصیل مال به مبلغ بیش از ۸۰ میلیارد وجه نقد، یک قطعه زمین واقع در نجار کلای لواسان و همچنین زمینی در کریمخان و تبدیل ۴۲ میلیارد ریال به سهام شرکت سیمان، پولشویی در 2واحد در ساختمان روما، فراهم نمودن موجبات ارتشا میان اکبر طبری و رسول دانیال‌زاده، پولشویی و فراهم نمودن موجبات تحقق ارتشا میان غلامرضا منصوری و حسن نجفی و پولشویی درخصوص 2واحد آپارتمان در روما متهم است.

  رسول دانیال‌زاده، متهم ردیف چهارم:
وی به مشارکت در تشکیل شبکه در امر ارتشا، پرداخت رشوه به اکبر طبری از طریق واگذاری چند پلاک ثبتی به وی، پرداخت ۳۰میلیارد رشوه به حمید علیزاده، بازپرس وقت شعبه۱۵ کارکنان دولت و پرداخت رشوه به اکبر طبری به میزان ۱۸۳میلیارد و ۲۳۳میلیون و ۳۰۰هزار ریال متهم است.
به گزارش همشهری، رسول دانیال‌زاده مشهور به «سلطان فولاد» یکی از ابربدهکاران بانکی است که گفته می‌شود، قریب به 4هزار میلیارد تومان بدهی بانکی دارد. نام او نیز در بسیاری از پرونده‌های فساد ازجمله حسین فریدون و پرداخت رشوه به او مطرح شده است. او که در خارج از کشور متواری بود، آبان ماه سال گذشته اعلام شد که وی با «تدابیر اطلاعاتی و قضایی» به داخل کشور هدایت شد. سخنگوی قوه قضاییه درباره بازگشت او به ایران توضیح داده بود که «دستگیری این فرد در خارج از کشور انجام نشد و هدایت شد که خودش به کشور بازگردد و مراجعت به کشور انجام شد.» غلامحسین اسماعیلی درباره دلیل آزادی دانیال‌زاده گفته بود:‌ «کسانی که به دستگاه قضایی اعتماد کرده و در فرایند تحقیقات و بازگشت اموال به بیت‌المال کمک کنند از ارفاقاتی بهره‌مند خواهند شد. تا‌کنون در فرایند بازگشت و تحقیقات با دانیال‌زاده بر محور اعتماد رفتار شده است و این فرد توانسته از ارفاقات قانونی نظیر مرخصی بهره‌مند شود.»

  مصطفی نیاز آذری، متهم ردیف پنجم:
به گفته نماینده دادستان، این متهم که پس از دستگیری اکبر طبری از کشور خارج شده است، به مشارکت در تشکیل شبکه در امر ارتشا و پرداخت رشوه به اکبر طبری به میزان ۵ قطعه زمین در بابلسر متهم است.

  جلیل سبحانی، متهم ردیف ششم:
این متهم با قرار وثیقه آزاد است. سبحانی به معاونت در فراهم نمودن موجبات رشوه میان اکبر طبری و رسول دانیال‌زاده و پرداخت رشوه به اکبر طبری و همچنین مشارکت در تشکیل شبکه چند نفری شبکه ارتشا با وصف سردستگی اکبر طبری که در دادسرا مفتوح است، متهم است.

  محمد انوشه، متهم ردیف هفتم:
انوشه متواری و ساکن آلمان است. وی به فراهم نمودن موجبات تحقق بزه ارتشا از طریق مرتبط نمودن جلیل سبحانی و اکبر طبری، تحصیل مال از طریق نامشروع و مشارکت در تشکیل شبکه چند نفری در امر ارتشا متهم است.

  علیرضا صادقی، متهم ردیف هشتم:
صادقی با قرار وثیقه آزاد است. وی به فراهم نمودن موجبات ارتشا میان رسول دانیال‌زاده و اکبر طبری و پولشویی از طریق انتقال آپارتمان متهم است.

  غلامرضا منصوری، متهم ردیف نهم:
یکی از افرادی که نام او در پرونده اکبر طبری مطرح شد قاضی غلامرضا منصوری بود. او در سال 92به‌عنوان سرپرست دادسرای زمین‌خواری منصوب شد. قاضی منصوری پیش از آن سرپرست دادسرای فرهنگ و رسانه بوده است. قاضی منصوری در آن زمان معروف به بازداشت روزنامه‌نگاران و فیلترینگ سایت‌ها بوده است. از او به‌عنوان قاضی‌ای یاد می‌شود که در صدور حکم بازداشت روزنامه‌نگاران و دستگیری‌های گروهی آن در بهمن‌ماه۱۳۹۱ نقش داشته است. منصوری، متهم متواری از کشور، به دریافت رشوه بالغ بر ۵۰۰ هزار یورو متهم است.

  حمیدرضا قربانی، متهم ردیف دهم:
قربانی به تأثیر دادن نفوذ اکبر طبری در تصمیمات قضایی شعبه۱۵ کارکنان دولت درخصوص رسول دانیال‌زاده و سایرین و همچنین تأثیر دادن نفوذ اکبر طبری در جریان رسیدگی به پرونده اتهامی داوود سرخوشی و سایرین و دریافت رشوه به میزان ۳۰میلیارد ریال متهم است.

  بیژن قاسم‌زاده، متهم ردیف یازدهم: 
بیژن قاسم‌زاده، دومین قاضی است که در پرونده طبری نام او دیده می‌شود.
وی بازپرس سابق شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه بود که خبر بازداشتش در مهرماه سال گذشته بازتاب گسترده‌ای داشت. نام بازپرس قاسم‌زاده با فیلترینگ تلگرام عجین است؛ او بود که سال گذشته حکم فیلترینگ تلگرام را صادر کرد. اما شخصیت جنجالی و حاشیه‌ساز او از آنجا شروع شد که می‌خواست پا جای پای قاضی سعید مرتضوی بگذارد. برخورد او با فعالان مدنی، رسانه‌ها و اهالی رسانه و صدور قرارهای سنگین از سوی او به رفتارهای قاضی مرتضوی بسیار شباهت دارد. قاسم‌زاده با قرار وثیقه آزاد است، او به تأثیر نفوذ اشخاص دولتی در پرونده وریا مولانایی و تأثیر دادن نفوذ در پرونده حسین حاجی‌زاده و نادر شریف‌زاده به مبلغ ۲۸میلیارد ریال متهم است.
 به گزارش همشهری، قاسم‌زاده یکی از متهمان پرحاشیه این پرونده است.
  امیرعباس مصدق خاقان، متهم ردیف دوازدهم:
این متهم که با قرار وثیقه آزاد است کارشناس رسمی دادگستری بوده است؛ اتهامات وی معاونت در جرم خرید زمین از حمید محمدی توسط اکبر طبری از طریق تسهیل وقوع جرم با مباشرت آقای طبری و جعل در سند رسمی موضوع اظهار عقیده برخلاف واقع در نظریه کارشناسی به درخواست آقای طبری و ارائه آن به شعبه دوم دادگاه حقوقی است.

  مهدی زاهدیان، متهم ردیف سیزدهم:
این متهم نیز با قرار قبولی وثیقه آزاد است. زاهدیان به فراهم نمودن موجبات جرم ارتشا از طریق مذاکره و وجه بین دانیال‌زاده و مرتضی علیزاده به مبلغ ۳۰میلیارد ریال، تحصیل مال از طریق نامشروع به مبلغ ۷۰میلیارد ریال از طریق دانیال‌زاده و فراهم نمودن موجبات تحقق ارتشا به مبلغ ۲۸میلیارد ریال همچنین تحصیل مال از طریق نامشروع به مبلغ ۲میلیارد ریال متهم است.

  فرهادپور، متهم ردیف چهاردهم:
فرهادپور به معاونت در جرم خرید زمین متعلق به حمید محمدی توسط آقای طبری از طریق تسهیل وقوع جرم با مباشرت آقای طبری متهم است.

  علی دیواندری، متهم ردیف پانزدهم:
دیواندری در این پرونده به اعمال نفوذ با سوءاستفاده از روابط خصوصی با مأموران دولتی متهم است. به گزارش همشهری، علی دیواندری، مدیرعامل سابق بانک ملت و پارسیان است که در پرونده‌های مربوط به فساد این 2بانک متهم ردیف اول است. جلسات رسیدگی به اتهامات او و سایر متهمان طی جلسات مختلف در سال گذشته به‌صورت علنی برگزار شده است. دیواندری در آن پرونده، به مشارکت در اخلال عمده در نظام ارزی کشور از طریق تشکیل و سردستگی شبکه کلاهبرداری و خیانت در امانت به مبلغ ۱۶هزار دلار موضوع هزینه سفر‌های محرمانه، مشارکت در قاچاق حرفه‌ای ارز به مبلغ ۵۰هزار یورو متهم است. دیواندری و سایر محکومان این پرونده، روز گذشته به زندان معرفی شدند.

  جواد ترکمان، متهم ردیف شانزدهم:
این کارمند سابق معاونت اجرایی قوه قضاییه، به معاونت در بزه، گرفتن وعده و تحقق با ادعای داشتن نفوذ و ارتباط با مأموران دولتی متهم است.

  علی صادقی، متهم ردیف هفدهم:
این متهم با قرار وثیقه آزاد است. وی به معاونت در بزه گرفتن وعده و تحقق یا اذعان داشتن نفوذ در ارتباط با برخی مأموران دولتی با وصف مباشرت آقای طبری متهم است.

  علی تن‌پوشان، متهم ردیف هجدهم:
تن‌پوشان به فراهم نمودن موجبات ارتشا بین آقای طبری و سبحانی متهم است.

  بهرام حیدری‌فرد، متهم ردیف نوزدهم:
این وکیل دادگستری، به فراهم نمودن موجبات تحقق ارتشا بین آقای طبری و نیازآذری متهم است.

  محمد هنرور، متهم ردیف بیستم:
هنرور به ۵ فقره جعل اسناد رسمی از طریق ثبت سند به نام همسر اکبر طبری بدون حضور وی در دفترخانه و اخذ اثر انگشت آقای طبری به جای نامبرده متهم است.

  حسین ‌حاج، متهم ردیف بیست و یکم:
وی به مشارکت در پرداخت رشوه به قاسم‌زاده به مبلغ ۲۸میلیارد ریال متهم است.

  نادر شریف‌نجار، متهم ردیف بیست و دوم:
این متهم که با دستگیری متهم اصلی از کشور متواری شده به مشارکت در پرداخت رشوه به بیژن قاسم‌زاده به مبلغ ۲۸میلیارد ریال متهم است. 


پنت هاوسی که طبری رشوه گرفت

روما رزیدنس یک برج 15طبقه مدرنی که دیروز در جلسه دادگاه طبری اسم آن به میان آمد؛ کوچک‌ترین واحد آن، 350مترمربع است. به نوشته عصر ایران در طبقات اول تا پنجم برج واحدهای 350الی 400متری قرار دارد. طبقات 6تا 13نیز 400و 600متری هستند. واحدهای طبقات 14و 15نیز 926متری‌اند. اما بزرگ‌ترین واحد این برج نیز پنت‌هاوس 1400متری است که به‌صورت دوبلکس طراحی شده است. پنت هاوس این برج را رسول دانیال‌زاده به طبری رشوه داده بود.

این خبر را به اشتراک بگذارید