مولانا میگوید که: «خوشتر آن باشد که سر دلبران/گفته آید در حدیث دیگران». به همین نسبت است که بازتاب اهمیت یک فرد در نگاه دیگران، میتواند اهمیت او را دوچندان کند؛ وگرنه بهطور طبیعی صحبت کردن طرفداران یک فرد از او، میتواند اثرگذاری زیادی نداشته باشد.
تا به حال کارهای زیادی برای معرفی امامره و نگاه و زندگی او و همچنین بزرگترین دستاورد امامره که همانا انقلاب اسلامی باشد، صورت گرفته است. طبیعی است که هرقدر در این حوزه کار شود، باز هم کم است و البته باز هم طبیعیتر است که این کثرت کار، باید همراه باکیفیت بالا باشد؛ وگرنه فراوانی بدون تأثیر راه به جایی نبرده است.
امام هنگامی که در نجف بودند، گاهی بیرون میرفتند و برمیگشتند و با یک ذوق و شوقی میگفتند: یک بچهای را دیدم که این جوری بود، با او خندیدم و دست روی سر و صورتش کشیدم.
از موضوعات مهمی که امروزه و در حوزههای اجتماعی و جامعهشناختی مطرح میشود سبک زندگی یا لایفاستایل است. اما سبک زندگی دینی چگونه است و چطور میشود به آن رسید؟
برای یک جوان 34ساله که هنوز در آغاز راه گویندگی است و بهگفته خودش تجربه چندانی در حرفه خود ندارد، گفتن یکی از تلخترین و مهمترین خبرها به مردم کشور، به سختترین وظیفه تبدیل میشود.
آدمها را به نوعی، میشود از سبک زندگیشان شناخت؛ یا شاید بشود گفت که آدمها، نتیجه سبک زندگیشان هستند. یا شاید بشود گفت که آدمها ابتدا سبک زندگیشان را ایجاد میکنند و سپس، خود بخشی از آن میشوند.
رعایت و پایبندی به نظم از مهمترین اصول رسیدن به حیاتی موفق و خجسته است. بعید است روی فردی موفق و تأثیرگذار دست بگذارید و با بررسی پیشینه و زندگی اش، رد پایی از نظم و برنامهریزی پیدا نباشد. غالب افراد بزرگ، افرادی دقیق و منظم هستند که از بیهودگی و بطالت گریزانند و همواره در مسیری واضح، معین و منظم گام برمیدارند.
درست ساعت 22:20 بود که عقربههای ساعت متوقف شدند و تقویم روی تاریخ 13خرداد 1368ثابت ماند. روح بلند امامخمینیره به ملکوتاعلاء پیوست و کشور یکپارچه سیاهپوش شد.