18اردیبهشتماه1401، دقیقا 4سال از تصمیم دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا برای خروج از توافق هستهای سال2015 گذشت؛ توافقی که بالاخره در روز سهشنبه، بیستوسوم تیرماه1394 و پساز حدود 20ماه مذاکرات فشرده میان هیأتهای دیپلماتیک جمهوریاسلامی ایران و کشورهای 1+5 در وین اتریش منعقد شد و «برنامه جامع اقدام مشترک» یا همان «برجام» نام گرفت.
رئیس قوه قضاییه درجلسه شورایعالی این قوه موضوع اقناع افکارعمومی پیرامون هرگونه اقدام اقتصادی مرتبط با معیشت مردم را از ضروریات دانست و ادامه داد: دولت در راستای اقناع افکار عمومی برای پیشبرد برنامههای اقتصادی خود اقدامات مختلفی انجام داده است.
انریکه مورا، معاون رئیس سیاستخارجی اتحادیه اروپا قرار است امروز وارد تهران شود؛ سفری که کارشناسان معتقدند شاید بتواند گرهگشای بنبست بهوجود آمده در جریان گفتوگوهای هستهای میان ایران و 1+4 شود، اما سخنگوی وزارت امورخارجه معتقد است لزوما قرار نیست مورا پیام جدیدی بههمراه داشته باشد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز دوشنبه در دیدار جمعی از کارگران، آنان را ستون اصلی خیمه تولید خواندند و با اشاره به 3موضوع اصلی «لزوم افزایش فرصتهای شغلی»، «تنظیم عادلانه رابطه کار و سرمایه» و «تأمین امنیت شغلی» کارگران گفتند: واردات بیرویه خنجری به قلب «تولید ملی» و «اشتغال کارگران» است، بنابراین باید بهصورت جدی از آن جلوگیری شود و در داخل نیز ضمن تولید محصولات باکیفیت، مردم و دستگاههای دولتی مقید به خرید تولیدات داخلی باشند.
رئیسجمهور در گفتوگوی تلویزیونی دوشنبهشب خود با مردم همچنان که طی سخنرانیهای اخیر خود وعده داده بود بهطور صریح و شفاف درباره برنامههای اقتصادی دولت در اصلاح ارز ترجیحی و اختصاص یارانهها توضیح داد.
دبیر ستاد حقوق بشر با ارائه گزارشی از اهداف و برنامههای بازدید گزارشگر ویژه اقدامات قهری یکجانبه از ایران در نشست شورایعالی قوه قضاییه گفت: ماموریت گزارشگر ویژه اقدامات قهری یکجانبه ۸سال قبل از سوی جنبش عدمتعهد به تصویب شورای حقوق بشر رسید و کشورهای غربی و آمریکا نیز هر سال به قطعنامه تمدید ماموریت این گزارشگر، رأی مخالفت میدهند.