سعید صفوی_کارشناس تغذیه
در ماههای اخیر تحقیقاتی درباره اهمیت زردچوبه درحال انجام است. زردچوبه مادهای دارد که پرکومین گفته میشود و قرصهایی هم دارد که افرادی که نمیخواهند بهصورت افزودنی در غذا از آن استفاده کنند در بازار موجود است. اثرات ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی قوی دارد و میتوانیم هنگام آلودگی هوا از آن استفاده کنیم. آنتیاکسیدانها میتوانند بیماریها و ناراحتیهای التهابی را از بین ببرند. براساس تحقیقات انجام شده، زردچوبه میتواند در درمان بیماریهایی مانند دیابت، آرتروز و نیز بالا بردن درصد موفقیت در کاهش وزن مؤثر باشد. حتی براساس این تحقیقات، زردچوبه اثرات مؤثری بر درمان بیماریهایی مانند سرطان، جوشهای صورت، آکنه و نیز درمان چین و چروک پوست، ترک کف پا، رفع سیاهی دور چشم و جلوگیری از ریزش مو و شوره سر دارد. زردچوبه در گروه زیادی از بیماریها و ناراحتیها مؤثر است اما همانطور که گفته شد، مهمترین خاصیت زردچوبه را میتوان خاصیت ضدالتهابی آن دانست. خیلی از بیماریهای التهابی هستند که افراد بیدلیل تورمها و دردهایی در نواحی مختلف بدن خود دارند که این درد نه ناشی از استخوان درد و نه ماهیچهای است که این التهابها را میتوان با مصرف زردچوبه از بین برد.حتما شنیدهاید که میگویند زردچوبه درد را به سمت خود میکشد و آن را از بین میبرد و حتی ضمادهایی با استفاده از زردچوبه درست میشود. این موارد بهدلیل خاصیتهای درمانی مواد تشکیلدهنده زردچوبه است. خاصیت ضدالتهابی زردچوبه میتواند دردهای نامشخصی که هیچ علائمی ناشی ازپوکی استخوان و درد استخوانی ندارد، درمان کند. ممکن است افرادی به مواد تشکیلدهنده زردچوبه حساسیت داشته باشند. کسانی که چنین آلرژی دارند نباید از زردچوبه استفاده کنند. این دسته از افراد باید با افزایش توان سیستم دفاعی بدن خود به روشهای دیگر در مقابل التهابهایی که در بدن دارند مقاوم شده و راههای درمان دیگری را برای رفع مشکل خود انتخاب کنند.
یکشنبه 22 دی 1398
کد مطلب :
92544
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/gJLm6
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved