• شنبه 19 آبان 1403
  • السَّبْت 7 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 09
سه شنبه 23 مهر 1398
کد مطلب : 85172
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/R22z
+
-

رشد صدور جواز فعالیت در «پیام»

رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام گفت: 33 جواز در منطقه اقتصادی پیام در 6 ماهه نخست سال جاری صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 74 درصد رشد یافته است.«نادر ثناگومطلق» در گفت‌وگو با فارس عنوان کرد: بنا بر اعلام دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری پیام در 6 ماهه نخست سال جاری 33 جواز در منطقه صادر شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 74 درصد رشد داشته است.

 مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام ادامه داد: تعداد قراردادهای منعقدشده در حوزه اجاره زمین به شرکت‌های آی‌سی‌تی در منطقه اقتصادی پیام نسبت به مدت مشابه سال گذشته 80 درصد رشد داشته است. وی مطرح کرد: با توجه به رویکرد اصلی پیام در خصوص حمایت از شرکت‌های حوزه ICT و دانش‌بنیان، زیرساخت‌ها و بسترهای لازم برای استقرار شرکت‌های این حوزه‌ها در منطقه ویژه اقتصادی پیام فراهم شده به گونه‌ای که در حوزه دانش‌بنیان نیز شاهد رشد دو برابری هستیم.

 ثناگومطلق عنوان کرد: در 6 ماهه نخست سال جاری جذب سرمایه‌گذاری به ارزش 1499 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام صورت گرفته که این مبلغ نسبت به مدت مشابه در سال 97 سه برابر رشد داشته است. مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام از رشد دو برابری ایجاد اشتغال در این منطقه خبر داد و افزود: در 6 ماهه نخست سال جاری قراردادهای منعقدشده اجاره سوله به متقاضیان و سرمایه‌گذاران نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4 برابر افزایش یافته است.

 وی بیان کرد: مأموریت اولیه این شرکت ارائه خدمات هوایی و بالگردی در راستای مأموریت‌های وزارت پست و تلگراف و تلفن سابق بود که در آن زمان برای حمل‌و‌نقل مرسولات پستی و همچنین تأسیس، توسعه و پشتیبانی از مراکز مخابراتی کشور در نقاط صعب‌العبور راه‌اندازی شد. ثناگومطلق عنوان کرد: با گذر زمان و اضافه شدن کاربری‌ها، مأموریت‌ها، برنامه‌ها و فعالیت‌های جدید، در سال 1380 با تصویب دولت 3600 هکتار از اراضی شرکت خدمات هوایی پیام به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل شد که نزدیک‌ترین منطقه ویژه اقتصادی به پایتخت محسوب می‌شود. 

وی اظهار کرد: سرمایه‌گذاران در حوزه‌های صنایع دانش‌بنیان، صنایع حوزه IT و ICT، تجهیزات پزشکی و دارویی و سایر صنایع با فناوری‌های نوین امکان حضور و سرمایه‌گذاری در این منطقه را پیدا کردند. در حال حاضر بیش از 300 شرکت در حوزه‌های دارویی، بهداشتی، نفت و گاز، پزشکی، آی‌تی و آی‌سی‌تی در منطقه ویژه اقتصادی پیام حضور دارند.

 ثناگومطلق اظهار کرد: حرکت رو به جلوی منطقه ویژه اقتصادی پیام نقش بسزایی در چرخه تولید و ایجاد اشتغال در کشور ایجاد خواهد کرد و این مجموعه در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری داخلی اقدام به بسترسازی و ایجاد زیرساخت‌های موردنیاز کرده است. مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام عنوان کرد: در صورت حمایت، شرایط لازم برای بسترسازی لازم فراهم می‌شود و با توجه به بهبود شرایط شاهد حضور پرشور و جدی‌تر شرکت‌ها و در نهایت رونق تولید و اقتصاد کشور خواهیم بود.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید