• یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
  • الأحَد 11 ذی القعده 1445
  • 2024 May 19
شنبه 20 مهر 1398
کد مطلب : 84472
+
-

سرو آبگوشت 65ساله در ژاپن

سرو آبگوشت 65ساله در ژاپن


توکیو: رستورانی در ژاپن 65سال است که محتویات دیگ نوعی آبگوشت یا سوپ موسوم به ادن(Oden) را عوض نکرده است. به گزارش آدیتی‌سنترال، بقایای این غذا شامل گوشت و  انواع سبزی از شب پیش داخل آن مانده و برای غذای فردا فقط مواد لازم به آن اضافه می‌شود. صاحب این رستوران درباره این غذای سنتی می‌گوید: راز خوشمزه‌بودن این غذا دست‌نخورده بودن آن از سال 1945میلادی تا‌به‌حال است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید