مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران بر لزوم اجرای استانداردهای بهداشت، ایمنی کار و محیطزیست (HSE) در میادین و بازارهای میوه و ترهبار تأکید کرد. به گزارش همشهری، سیدسعید راد در این رابطه گفت: روزانه بالغ بر یک میلیون نوبت خرید در این مراکز انجام میشود و هر شهروندی که برای خرید به میادین و بازارها مراجعه میکند، بهطور متوسط 40دقیقه در این مراکز حضور دارد. او با اعلام اینکه هر سال 20 تا 30پروژه بزرگ و متوسط توسط این سازمان اجرا میشود، ادامه داد: علاوه بر گستردگی عملیات عمرانی، حضور روزانه صدها هزار شهروند و حضور شبانهروزی هزاران کارگر در میادین و بازارهای میوه و ترهبار، موضوع تامین ایمنی این مراکز و توجه به موضوع HSE را به یکی از مهمترین اولویتهای این سازمان تبدیل کرده است.» در همین ارتباط، معاون بهرهبرداری و بهداشت سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، در ششمین جلسه شورای هماهنگی و بازنگری سامانه HSE این سازمان با تأکید بر اینکه در عرضه هر محصول، 3موضوع کیفیت محصول، نحوه عرضه و مکان عرضه باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: این 3موضوع که در حوزه HSE قرار دارند، در 2بخش نظارت و کنترل کیفی محصولات و چگونگی عرضه آنها و نیز ایمنسازی محل میادین و بازارها برای حضور شهروندان و فعالیت کارگران متمرکز شدهاند. علی عفتی با اشاره به برگزاری 10مانور شرایط اضطرار در 10میدان میوه و ترهبار و آموزش کارکنان این مراکز، عنوان کرد: باید تلاش کنیم تا ضمن برطرف کردن نقایص موجود در فضای فیزیکی میادین و بازارهای میوه و ترهبار، با آموزش مستمر کارکنان، کارگران و نیروهای خدماتی و نگهبانان، ضریب آمادگی خود را در برابر حوادث احتمالی افزایش دهیم. او مباحث محیطزیستی را از مسائل HSE جدا ندانست و با تأکید بر اهمیت این موضوع و ضرورت حفظ محیطزیست، گفت: انجام معاینات ادواری و تستهای غربالگری کارکنان میادین و بازارهای میوه و ترهبار ازجمله اقدامات این سازمان است و نباید فراموش کنیم که انجام هزینه برای اجرای استانداردهای HSE یک هزینه مصرفی نیست؛ بلکه نوعی سرمایهگذاری محسوب میشود که نتایج مثبت آن به تمام شهروندان برمیگردد.
سه شنبه 16 مهر 1398
کد مطلب :
83809
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/ryXw
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved