• دو شنبه 8 بهمن 1403
  • الإثْنَيْن 27 رجب 1446
  • 2025 Jan 27
چهار شنبه 10 مهر 1398
کد مطلب : 82397
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/rQl4
+
-

بررسی دلایل کیفیت پایین نان در ساوه

مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: علت کیفیت پایین نان ساوه در دست بررسی است.
«جواد حسنی» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به محض دریافت گزارش‌هایی مبنی بر کیفیت پایین نان در یک نقطه از استان، اداره کل غله به رصد و بررسی دقیق دلایل نامرغوب بودن نان اقدام می‌کند. درباره شهرستان ساوه نیز به همین منوال عمل خواهد شد.

وی بیان کرد: اداره کل غله با تحویل گندم خریداری شده از کشاورزان به کارخانه‌های تولید آرد، وظیفه تامین آرد مورد نیاز نانوایان استان را بر عهده دارد. در خصوص کیفیت نان تولیدی باید دانشکده علوم پزشکی و اداره استاندارد اعلام نظر کنند. 

این مسئول ادامه داد: بدیهی است نماینده مقیم سازمان استاندارد در کارخانه‌های تولید آرد چنانچه آرد تولیدی از استانداردهای لازم و کیفیت مطلوب برخوردار نباشد، اجازه خروج نخواهند داد.
حسنی با اشاره به تولید گندم با کیفیت در ساوه و زرندیه گفت: در ساوه و زرندیه اغلب مشکل خاصی در کیفیت گندم تولیدی وجود ندارد، اما بررسی‌های لازم در مورد آرد تولیدی تا چند روز آینده انجام می‌شود و نتیجه را اعلام خواهیم کرد.

وی بیان کرد: در بررسی‌هایی که صورت خواهد گرفت، پارامترهایی نظیر ضعیف بودن کیفیت گندم تولیدی، ضعیف بودن فراوری یا مشکلات در چرخه نانوایی‌ها مورد واکاوی قرار خواهد گرفت.

مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی با تاکید مجدد بر این‌که کیفیت پایین مواد اولیه(گندم)، چرخه فراوری(کارخانه و تجهیزات نانوایی) یا تخصص نداشتن نانوایان از جمله دلایل افت کیفیت نان به شمار می‌رود، افزود: اینطور نیست که آرد توزیع شده در نانوایی‌های سطح شهر در یک نانوایی منجر به تولید نان مرغوب و در نانوایی دیگر منجر به تولید نان بی‌کیفیت شود، در واقع این موضوع به تخصص نانوایان برمی‌گردد.

وی بیان کرد: بررسی‌های دقیق و آزمایش‌های لازم علت اصلی پایین بودن کیفیت نان در این شهرستان را روشن خواهد کرد و طی 2 روز آینده این مهم اطلاع‌رسانی می‌شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید