• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
سه شنبه 9 مهر 1398
کد مطلب : 82136
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/3ovA
+
-

راه توسعه گناوه از گردشگری می‌گذرد

شهردار: فراخوان شهرداری برای سرمایه‌گذاری فرصتی کم‌نظیر برای کسانی است که می‌خواهند سودی سرشار کسب و در توسعه این بندر زیبا مشارکت کنند

 گناوه از شهرستان‌های مهم و مستعد کشور در زمینه گردشگری است که به‌خصوص در سال‌های اخیر مورد توجه گردشگران داخلی و بعضا خارجی قرار گرفته است. این شهرستان با دارا بودن جاذبه‌های مهم و فراوان برای توسعه و بهبود صنعت گردشگری در صورت توجه و تلاش بیشتر می‌تواند در این زمینه پیشرفت چشمگیری داشته باشد. 

به گزارش مهر، «حمزه بهاگیر» رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناوه، با اشاره به اهمیت و نقش گردشگری در این شهرستان گفت: بازار تجاری مناسب، ساحل زیبا و جاذبه‌های گردشگری بی‌نظیر در شهرها و روستاهای گناوه باعث شده است که در طول سال، به‌خصوص ایام نوروز، شاهد حضور گسترده مسافران و گردشگران از گوشه و کنار ایران به گناوه باشیم. وی افزود: ستاد خدمات سفر این شهرستان به صورت مستمر تشکیل می‌شود و با برگزاری نشست‌هایی تصمیم‌های خوبی به منظور خدمت‌رسانی مطلوب به هموطنان اتخاذ می‌کند. 


توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی

بهاگیر بیان کرد: در مورد اشتغال و توسعه گردشگری، 3 هتل اقامتی و یک هتل‌آپارتمان و چندین رستوران و سفره‌خانه سنتی در این شهرستان وجود دارد و در حال خدمات‌رسانی به مسافرانی که در طول سال به این شهرستان سفر می‌کنند هستند که سهم خوبی هم در اشتغال‌زایی مردم شهرستان دارند.  وی گفت: با توجه به وضعیت ویژه گردشگری شهرستان گناوه و نیاز حضور فعال بخش خصوصی برای توسعه این صنعت، در حال پیگیری برای افزایش مشارکت این بخش هستیم و تمام سعی ما بر آن است که بخش خصوصی بتواند فعال‌تر و پویاتر در عرصه گردشگری شهرستان نقش‌آفرینی کند. 

بهاگیر خاطرنشان کرد: رونق صنعت گردشگری می‌تواند تاثیرات بسزایی در اقتصاد، اشتغال و فرهنگ داشته باشد و برای سرمایه‌گذاری فرصت‌های بسیاری خوب و مناسبی وجود دارد که با معرفی این ظرفیت‌ها و فرصت‌ها و حمایت از بخش خصوصی در جهت رونق صنعت گردشگری گام‌های بلندی در شهرستان بر خواهیم داشت.  وی یادآور شد: با توجه به اهمیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی در توسعه گردشگری، ایجاد این اقامتگاه‌ها در شهرستان از اولویت‌های ویژه است و در حال پیگیری ۲ اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان گناوه برای صدور مجوز و پرداخت تسهیلات هستیم تا بتوان هرچه زودتر این اقامتگاه‌ها را به بهره‌برداری برسانیم. 


توسعه زیرساخت‌های گردشگری

شهردار گناوه نیز درباره برنامه‌های شهرداری برای جذب سرمایه‌گذاران و توسعه گردشگری این بندر گفت: حضور میلیونی گردشگران در گناوه و ظرفیت‌های ناب تجاری این بندر شهرداری گناوه را بر آن داشته تا شرایط حضور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی بخش خصوصی را تسهیل کند. «سید جواد حسینی حقیقی» افزود: فراخوان شهرداری برای سرمایه‌گذاری فرصتی کم‌نظیر برای کسانی است که می‌خواهند با سرمایه‌گذاری مطمئن، سودی سرشار کسب و در توسعه این بندر زیبا مشارکت کنند. 

وی تصریح کرد: شهرداری گناوه در رویکرد جدید با حذف بوروکراسی‌ دست‌وپاگیر و رفع موانع تولید، شرایط ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاران (درسطوح شهرستانی، استانی و ملی) فراهم کرده تا با بهره‌گیری از موقعیت‌های ممتاز تجاری‌ـ تفریحی این شهر و فرصت حضور میلیونی گردشگران، پایه‌گذاران گناوه جدید بر بستر تجارت و اقتصاد باشند. حسینی حقیقی گفت: ایجاد مجتمع‌های بزرگ تجاری، مجموعه‌های بزرگ تفریحی ساحلی و دریایی، احداث هتل‌ها و رستوران‌های ساحلی و دریایی در کنار دیگر زمینه‌های سودآور سرمایه‌گذاری، انتخابی آگاهانه و پربازده برای سرمایه‌گذاران است. 

 شهردار گناوه خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاران می‌توانند با انتخاب یکی از روش‌های متنوع سرمایه‌گذاری شهرداری گناوه، شروعی تازه برای فعالیت‌های اقتصادی خود رقم بزنند. وی بیان کرد: تاکید مسئولین ارشد استان بوشهر و شهرستان گناوه به کلیه دستگاه‌های اجرایی و الزام آنها به رفع سریع موانع سرمایه‌گذاری در بندر گناوه، در کنار تصویب شیوه‌نامه سرمایه‌گذاری شهرداری، فرصت کم‌نظیری است که در اختیار سرمایه‌گذاران سراسر کشور قرار گرفته و جذابیت فعالیت اقتصادی در این شهر را دوچندان کرده است. 

آنچه مسلم است با وجود ظرفیت‌های بالقوه فراوان در این شهرستان، زمینه گسترش صنعت گردشگری فراهم است که امید است با نگاه و توجه ویژه مسئولان و سرمایه‌گذاری‌های سرمایه‌گذاران در این بخش شاهد رونق هرچه بیشتر این صنعت در این شهرستان مستعد و توسعه اشتغال و کسب درآمد از این صنعت برای کشورمان و این خطه از میهن پهناورمان باشیم. 


شاخص‌های گردشگری گناوه

بندر زیبای گناوه، مرکز شهرستان گناوه، در شمال استان بوشهر با دارا بودن ظرفیت‌های ناب تجاری از قبیل موقعیت ممتاز ارتباط مستقیم با کشورهای مهم تجاری، امتیازات ویژه واردات و صادرات و معافیت‌های ممتاز گمرکی، فراوانی کالاهای باکیفیت خارجی، و قیمت کم‌نظیر کالاها زمینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مشارکت فعالان اقتصادی در همه زمینه‌ها فراهم آورده است. زمینه‌های مناسب بندر گناوه از جذابیت‌های منحصر به فردی در حوزه گردشگری برخوردار است و پهنه وسیع ساحل گناوه در حاشیه خلیج فارس، چشم‌انداز زیبای سواحل ماسه‌ای، و صخره‌ها و طبیعت روستاهای مجاور جلوه دیگری از جذابیت‌های این منطقه را به گردشگران و طبیعت‌دوستان عرضه می‌کند. 

امروزه، کیفیت غذاهای محبوب محلی یکی از شاخص‌های مهم گردشگری هر شهر محسوب می‌شوند. از دیگر جاذبه‌های این بندر بازارهای بزرگ ماهی‌فروشی و غذاهای محلی و بومی ویژه جنوب کشور به‌خصوص این منطقه است که بیشتر آنها با محصولات دریایی تهیه می‌شوند و هیچ ذائقه‌ای بدون چشیدن آنها از کنارشان به‌راحتی نمی‌گذرد و یکی از مهم‌ترین و بهترین خاطراتی است که در مسافران این دیار به یادگار مانده است. در کنار همه این جاذبه‌های بی‌نظیر که هر کدام از آنها به‌تنهایی می‌تواند عامل مؤثری در جذب گردشگر و توسعه گردشگری یک منطقه باشد، مهمان‌نوازی و خون‌گرمی مردم دریادل این دیار عاملی است تا مسافران و مهمانان آنها در مدت حضور در این شهرستان بهترین لحظات خود را سپری کنند و خاطراتی خوش از سفر برایشان بماند. 

مردم خون‌گرم و دریادل گناوه همواره و از هر فرصتی برای پذیرایی از مهمانان آماده‌اند و منازل و امکانات زندگی را در اختیار آنها قرار داده‌اند. به‌خصوص در مواقع بحران همواره بدون هیچ چشم‌داشتی در کنار مسئولان برای اسکان و پذیرایی از مهمانان و گردشگران حضوری چشمگیر دارند که این مهمان‌نوازی آنها بی‌نظیر و مثال‌زدنی است. 

این خبر را به اشتراک بگذارید