• چهار شنبه 2 خرداد 1403
  • الأرْبِعَاء 14 ذی القعده 1445
  • 2024 May 22
پنج شنبه 10 اسفند 1396
کد مطلب : 8211
+
-

هشت دستور ساده برای درست کردن عصرانه در آخر هفته

تعطیلات پنیری!

آشپزی
تعطیلات پنیری!

لاله رضاپور:

عصرهای روز تعطیل جان می‌دهد برای یک دورهمی دوستانه یا خانوادگی. بهانه این دورهمی می‌تواند یک عصرانه ساده باشد؛ عصرانه‌ای که نیاز به تدارکات چندانی ندارد. اما چطور؟ با چند تکه نان و پنیر معمولی یا پنیر پیتزا می‌توانید چند خوراکی خوشمزه درست کنید و از خوردن‌شان دورهم‌ لذت ببرید. در اینجا هشت دستور ساده برای درست کردن عصرانه با پنیر را برای شما آورده‌ایم.

 

ساندویچ پنیر خامه‌ای با کدو

برای 6 نفر

مواد لازم

پنیر خامه‌ای/ 200گرم کدوی سبز رنده شده/ دو فنجان پودر پیاز/ یک ق.چ پودر سیر/ یک ق.چ دارچین/ یک ق.چ نان لواش یا پیتا/ به مقدار لازم

طرز تهیه

کدوها را شسته و پوست بکنید. سپس آنها را رنده کنید. رنده کدو را با پودر سیر، پیاز و دارچین مخلوط کنید. کدو را هم بزنید تا ادویه‌ها با آن مخلوط شوند. سپس روی هر نان، مقداری پنیر خامه‌ای بمالید. روی آن به مقدار لازم از مخلوط رنده کدو و ادویه‌ها بریزید. این مخلوط را با کمک چاقو روی پنیر به شکل یکنواخت پهن کنید. نان را برش زده و سپس آن را بپیچید. رول‌ها را در ظرف مناسب بگذارید.

نکته

 می‌توانید به جای پنیر خامه‌ای از پنیر پیتزای ورقه‌ای هم استفاده کنید؛ با این توضیح که باید به‌مدت مناسب رول‌ها را داخل ماکروویو بگذارید تا پنیر آب شود.

 همین مواد را می‌توانید داخل دو نان تست بگذارید و بعد ساندویچ آماده شده را داخل ساندویچ‌ساز قرار دهید تا طعم خاص‌تری را امتحان کنید.

 

نان سیر و پنیر

برای 6 نفر

مواد لازم

نان تست/ یک بسته پنیر پیتزای رنده شده/ یک بسته 300گرمی سبزی معطر خرد شده شامل ریحان، گشنیز و جعفری/ مجموعا یک و نیم فنجان سیر/ یک گل پودر آویشن/ یک ق.چ آرد سفید/ یک ق.غ

طرز تهیه

سبزی‌های معطر را پاک کرده، خیس کنید و بعد بشویید. آب آنکه رفت، سبزی‌ها را ریز خرد کنید. سیر‌ را پاک کرده و بشویید. سپس آن را رنده کرده و با پودر آویشن مخلوط کنید. این مخلوط را به سبزی‌های خرد شده هم اضافه کنید. اکنون روی هر نان تست، ابتدا مقداری از مخلوط سبزی‌ها، سیر و پودر آویشن بریزید. پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کنید. فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید. داخل ظرف پیرکس، آرد سفید بریزید. نان‌ها را داخل ظرف بچینید. در ظرف را گذاشته و آن را به‌مدت 15دقیقه داخل فر بگذارید. در ظرف را باز کنید و به‌مدت پنج دقیقه از شعله بالای فر حرارت دهید تا روی نان‌ها طلایی شود.

نکته

می‌توانید از پودر پیاز هم در تهیه این نان استفاده کنید.

اگر به خوردن سیر علاقه دارید و دوست دارید هنگام خوردن، وجود سیر را حس کنید، می‌توانید به جای رنده کردن سیر، آن را خرد کنید.

 

رولت پنیر و پیازچه پیتزا

برای 4 نفر

موادلازم

خمیر نان/ 300گرم پنیر پیتزای رنده شده/ 500گرم پیازچه خرد شده/ دو فنجان پودر آویشن/ یک ق.چ پودر فلفل قرمز و سیاه آسیاب شده/ نصف ق.چ آرد سفید/ دو ق.غ

طرز تهیه

پیازچه‌ها را پاک کرده، بشویید و بعد از اینکه آب آن رفت، ریز خرد کنید. خمیر نان را با استفاده از وردنه و کمی آرد، باز کنید. پنیر پیتزای رنده شده را با پیازچه خرد شده، مخلوط کنید. به این مخلوط، پودر آویشن و پودر فلفل سیاه و قرمز را اضافه کرده و هم بزنید. روی تکه خمیرهایی که آماده کرده‌اید، مقدار مناسبی از مواد را بریزید. سپس آن را رول کنید. کف ظرف پیرکس، آرد سفید بریزید. رول‌ها را داخل ظرف بچینید. فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در ظرف را گذاشته و آن را به‌مدت 15دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از فر درآورید.

نکته

به جای خمیر نان می‌توانید از نان لواش یا خمیر یوفکا استفاده کنید.

علاوه بر پیازچه می‌توانید از سبزی‌های دیگر هم استفاده کنید.

 

پیتزای پنیر با خلال سیب‌زمینی

برای 4 نفر

موادلازم

نان پیتزا/ دو عدد پنیر پیتزا یا پنیر چدار/ 300گرم سیب‌زمینی خلال شده/ دو فنجان پودر آویشن/ یک ق.چ فلفل سیاه آسیاب شده/ یک سوم ق. چ آرد سفید/ یک ق.غ

طرز تهیه

سیب‌زمینی‌ها را بشویید. پوست بکنید و بعد خلال کنید. بهتر است خلال‌ها باریک باشد تا راحت و زود بپرند. روی نان پیتزا، خلال‌ سیب‌زمینی‌ را بریزید. پودر آویشن و فلفل سیاه را مخلوط کنید. مقدار از آن را روی هرکدام از نان‌ها بریزید. سپس پنیر پیتزا را روی نان بریزید. کف سینی فر، آرد سفید بریزید. پیتزاها را داخل آن بگذارید. فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید. پیتزاها را داخل فر بگذارید. نیم ساعت بعد، از بالای فر به‌مدت 10دقیقه حرارت دهید و بعد پیتزاها را از فر درآورید.

نکته

 می‌توانید سیب‌زمینی‌ را نیم‌پز کنید و بعد روی پیتزا بریزید تا نگران ناپز ماندن آنها نباشید.

می‌توانید به جای خلال سیب‌زمینی از رنده سیب‌زمینی استفاده کنید‌ اما برای رنده کردن از بخش درشت رنده استفاده کنید.

 

لقمه تک نفره

برای 4 نفر

موادلازم

نان یوفکای کوچک تک نفره/ یک بسته پنیر پیتزای رنده شده/ 300گرم برگ ریحان تازه/ سه فنجان پودر سیر/ یک ق.چ پودر پیاز/ یک ق.چ پودر آویشن آرد سفید/ یک ق.غ

طرز تهیه

ریحان‌ها را پاک کنید. سپس آنها را خیس کرده و بشویید. پودر پیاز، سیر و آویشن را با هم مخلوط کرده و آن را به پنیر پیتزای رنده شده، بیفزایید. هم بزنید تا پودرها با رنده پنیر مخلوط شوند. سپس آرد سفید را کف ظرف پیرکس بریزید. یوفکاها را داخل ظرف بچینید. روی هر نان یوفکا، مقداری پنیر پیتزا بریزید. برگ ریحان‌ها را روی آن به مقدار و شکل دلخواه قرار دهید. در ظرف را گذاشته و ظرف را داخل فر بگذارید. بعد از 10دقیقه ظرف را از داخل فر درآورده و لقمه‌ها را داخل ظرف مناسب بچینید.

نکته

علاوه بر ریحان می‌توانید برگ سبزی‌های دیگری را هم به این لقمه- به شکلی که ریحان را اضافه کردید- بیفزایید.

 

نان و پنیر شطرنجی

برای 6 نفر

موادلازم

نان فانتزی بزرگ گرد/ سه عدد پنیر پیتزای رنده شده/ 500گرم هویج رنده شده/ یک و نیم فنجان تخم‌مرغ/ دو عدد پودر آویشن تازه/ یک ق.چ فلفل سیاه و قرمز آسیاب شده/ نصف ق.چ آرد سفید/ یک ق.غ فویل آلومینیومی/ یک رول

طرز تهیه

نان فانتزی را به شکلی که در تصویر می‌بینید، با کمک ابزار برش پیتزا، برش بزنید. هویج‌ها را شسته، پوست بکنید و رنده کنید. تخم‌مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکانید. سپس بزنید تا تخم‌مرغ‌ها کاملا با هم مخلوط شوند. سپس رنده هویج و پودر آویشن و فلفل‌ها را اضافه کنید. هم بزنید تا هویج رنده شده کاملا با مواد دیگر مخلوط شود. فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید. نان‌ها را داخل فویل آلومینیومی بگذارید به شکلی که کف و کمی از کنار نان داخل فویل باشد. داخل برش نان، از مخلوط هویج و تخم‌مرغ و ادویه‌ها بریزید. سپس آنها را داخل سینی فر بچینید و بعد داخل فر بگذارید. نیازی به حرارت دادن با شعله اصلی فر نیست. بعد از گذاشتن نان‌ها داخل فر، حرارت پایین فر را کم کنید و بعد فقط از شعله بالا روی نان‌ها حرارت بدهید. 15دقیقه بعد، نان‌ها را از فر درآورید.

نکته

می‌توانید سبزی معطر هم به مخلوط مواد داخل نان اضافه کنید.

 

ساندویچ نان و پنیر گریل

برای 4 نفر

موادلازم

نان تست/ یک بسته پنیر پیتزای ورقه‌ای/ یک بسته برگ ریحان/ دو فنجان پودر آویشن/ یک ق.چ

طرز تهیه

ریحان‌ها را پاک کرده، خیس کنید و بعد بشویید. بگذارید آب آنها برود. سپس داخل هر نان تست، یک ورقه پنیر بگذارید. روی آن پودر آویشن را بریزید و بعد برگ ریحان را اضافه کنید. ورقه دیگر نان را روی آن گذاشته و مجموعه را داخل دستگاه ساندویچ‌ساز ‌ یا داخل فر بگذارید. اگر داخل فر می‌گذارید، باید فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس کف ظرف پیرکس آرد بریزید و ساندویچ‌ها را داخل آن بچینید. در ظرف را بگذارید و به‌مدت 10دقیقه به آن حرارت دهید تا پنیر آب شود.

نکته

به این ساندویچ می‌توانید هر نوع سبزی دیگری هم اضافه کنید.

می‌توانید به جای پودر آویشن از برگ آویشن تازه استفاده کنید. به این ترتیب طعم ساندویچ شما خاص‌تر خواهد شد.

 

نان و پنیر با سیب‌زمینی اسپایسی

برای 4 نفر

مواد لازم

نان تست/ یک بسته پنیر پیتزا/ 300گرم پیازچه خرد شده/ دو فنجان سیب‌زمینی خلال شده/ سه فنجان زردچوبه/ نصف ق.چ فلفل قرمز آسیاب شده/ یک ق.چ روغن مخصوص سرخ کردن/ دو ق.غ

طرز تهیه

پیازچه‌ها را پاک کرده، بشویید و خرد کنید. سیب‌زمینی‌ها را شسته، پوست بکنید و بعد به شکل خلالی پهن‌ اما با ضخامت کم، خلال کنید. پنیر پیتزا را به شکل رشته‌های باریک برش بزنید. زردچوبه و فلفل را با هم مخلوط کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید. سپس سیب‌زمینی‌ها را اضافه کنید. کمی که به سرخ افتاد و تقریبا خامی آن رفت، مخلوط ادویه شامل فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید. تفت بدهید تا سیب‌زمینی با اضافه کردن این ادویه‌ها سرخ شده و طعم‌دار شود. سیب‌زمینی‌های سرخ شده را از ماهیتابه درآورید. اکنون روی هر تکه نان، کمی سیب‌زمینی بریزید. پنیرها را روی سیب‌زمینی بگذارید. درمرحله آخر، پیازچه‌های خرد شده را اضافه کنید. فر را روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید. داخل سینی فر آرد سفید بریزید. تکه‌های نان را داخل سینی بچینید. سینی را داخل فر گذاشته و به‌مدت 15دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از آماده شدن، شعله اصلی فر را خاموش کرده و با شعله بالای فر به‌مدت پنج دقیقه به نان‌ها حرارت بدهید.

نکته

به جای سیب‌زمینی می‌توانید از هویج استفاده کنید. برای این کار ابتدا هویج‌ها را بخارپز کنید و بعد به روشی که سیب‌زمینی‌ را با ادویه‌ها طعم‌دار کردید.

هویج‌ها را هم طعم‌دار کنید و بعد روی نان بگذارید.

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :