3 ایده برتر یک «رویداد »
3 ایده برترین رویداد «ایدهبازار در حوزه گیاهان دارویی و صنایع وابسته» انتخاب و معرفی شدند.
به گزارش ایسنا، مدیر تجاریسازی و اشتغال جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در آیین اختتامیه «ایدهبازار در حوزه گیاهان دارویی و صنایع وابسته» در اصفهان، اظهار کرد: یکی از صادرات مهم در کشور گیاهان دارویی است که استان اصفهان نیز سهم مهمی از این بازار دارد.
«هومن سراج» افزود: در شعبه تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، کمیته علمی رویداد تشکیل و فراخوان ارسال ایده در مباحث مربوط به حوزه گیاهان دارویی در محورهای صنایع غذایی، باغبانی و زراعت، ژنتیک و بیوتکنولوژی، داروسازی، صنعت گیاهان دارویی و اشتغال، توسعه فرهنگ تعاون کارگروهی، طب سنتی و بازاریابی و اقتصاد انتخاب شد و پوستر رویداد به تمام دانشگاهها، مراکز رشد و شرکتهای تعاونی کشاورزی ارسال شد.
وی تصریح کرد: از مجموع طرحهای دریافتی تا مرداد امسال، در مرحله اول داوری ۲۷ ایده انتخاب و در مرحله بعد ۱۷ طرح برگزیده شدند و ۱۰ طرح از کل کشور برای شرکت در اختتامیه و ارائه حضوری راه یافتند.
مدیر تجاریسازی و اشتغال جهاد دانشگاهی واحد اصفهان تاکید کرد: طرحهایی برگزیده شدند که زمینه تجاریسازی داشتند تا بتوانند مشکلی از استان رفع کنند.
کار تیمی، حلقه مفقوده جامعه امروز
مدیر امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از مهمترین موضوعات ترغیب به تشکیل تعاون و کارهای مشارکتی است.
«علیرضا تیغساز» کارهای تیمی را حلقه مفقوده جامعه امروز دانست و گفت: کار گروهی و تیمی باید در جامعه پررنگ شود. از دانشگاهیان که فرمان علمی در دستان آنهاست، انتظار داریم این موضوع را بهجد پیگیری کنند.
وی با بیان اینکه کشورهای دنیا تشکیل تعاونیها را به عنوان الگو پذیرفتهاند، خاطرنشان کرد: اقتصاد کشور بر 3 پایه دولتی، تعاونی و خصوصی است. در وهله اول باید کار گروهی را ترویج دهیم و در مرحله دوم باید بتوانیم کار تیمی را به شکل تعاونی اداره کنیم.
تیغساز با تاکید بر اینکه هدف این رویداد حمایت از ایدههایی است که بتواند گرهی از مشکلات جامعه را باز کند، افزود: از دانشگاه انتظار داریم مشکلات بخش صنعت را رفع کند. پایاننامههای دانشجویی باید به سمت رفع معضلات جامعه حرکت کنند.
یافتههای دانشگاهی باید بر پتانسیلهای کشور تکیه کند
مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان نیز گفت: در این رویداد، تجمیع 3 سازمان و نهاد در کنار یکدیگر اتفاق بسیار خوبی است. تجربه سالها فعالیت در حوزه تجاریسازی حاکی از این است که یافتههای دانشگاهی و پژوهشی باید بر پتانسیلهای کشور تکیه کند.
«کامران صفوی» تصریح کرد: ایران از ۱۰ اقلیم دنیا ۹ اقلیم را دارد و این نشان از پتانسیل بالای ایران در زمینه گیاهان دارویی است.
وی بر لزوم فعالیت دانشجویان در رفع مشکلات کشور تاکید کرد و گفت: دانشگاه باید موانع کشور را بررسی و دانشجو باید بتواند مشکل صنعت را حل کند.
صفوی همچنین از آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برای حمایت از ایدههای خلاق دانشجویان خبر داد و گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان تمامقد در کنار دانشجو ایستادهایم و از پایاننامهها و طرحهای پژوهشی نو استقبال میکنیم.
رویداد ایدهبازار در حوزه گیاهان دارویی و صنایع وابسته به همت سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، مرکز رشد واحدهای فناوری و مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) برگزار شد.
این ایدهبازار در حوزه صنایع غذایی، باغبانی و زراعت، ژنتیک و بیوتکنولوژی و داروسازی برگزار شد و پس از 3 مرحله داوری، ایده «ناصر پورسعید» با عنوان «تولید نسل جدید مکمل غذایی ویتامین D کاملا طبیعی با خصوصیات عملکردی بالقوه در پیشگیری از استرسهای اکسیداتیو (بهویژه بیماری آلزایمر)» بهعنوان ایده برتر شناخته شد و پس از آن ایدههای «ساناز شیرانی» با عنوان «متابولیتهای ثانویه هدف و مواد موثره از طریق بیورآکتورهای زیستی» و «منیر آگاهی» با عنوان «محرک رشد زعفران» بهترتیب عناوین دوم و سوم را کسب کردند.