پاسخ جدید وزیر ارتباطات به اتهامات درباره اهدای 200لپتاپ به نهاد ریاستجمهوری
دزدی ارزش افزوده را پیگیری میکنم
وزیر ارتباطات درباره اتهامی که علیه او درباره اهدای 200لپتاپ به نهاد ریاست جمهوری زده بودند توضیحات جدیدی داده و نوشته است: با این تهمتهای ناروا نمیتوانید ذهن مردم را از واقعیتهای فساد منحرف کنید.
اواخر هفته گذشته شایعه اهدای ۲۰۰ لپتاپ توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به نهاد ریاستجمهوری منتشر شد. وزیر ارتباطات که قول پیگیری این موضوع را داده بود، اکنون اعلام کرده: از مدیرعامل همراه اول که تجهیزات داده بود خواستم دیگر تکرار نشود و آن تجهیزات برای هوشمندسازی مدارس سیستان و بلوچستان بهکار گرفته شود. او پیشتر با تکذیب این موضوع قول داده بود مسئله را پیگیری کند. وی گفته بود: من یادم نمیآید که ۲۰۰ لپ تاپ به ریاستجمهوری هدیه داده باشم.اما خوب یادم میآید برادری که از مشهد به تهران آمده و اخیرا این فعالیتها را میکند در سال ۸۸ مخابرات را به ثمن بخس واگذار کردند و از محل درآمدهای خودش قسطهایش را دادند. یادم میآید که هنوز 5 هزار میلیارد تومان از پولهای مردم آنجاست و هنوز تعیین تکلیف نشده، اگر موضوعاتی باید بررسی شود اینهاست. وزیر ارتباطات در اینستاگرام خود نوشت: من که با مردم مطلب پنهان و محرمانهای ندارم. گفته بودند «جهرمی ۲۰۰ تا لپتاپ به نهاد ریاستجمهوری هدیه داده است!». دروغ محض برای پوشاندن فسادهای خود! من هیچ اطلاعی نداشتم.
خواستم که به جدیت پیگیری کنند. امروز مسئول مربوطه نهاد نامه زد و عذرخواهی کرد. از مدیرعامل همراه اول که تجهیزات داده بود خواستم دیگر تکرار نشود و آن تجهیزات برای هوشمندسازی مدارس سیستان و بلوچستان بهکار گرفته شود. او در ادامه توضیح داد: همه میدانند که درباره حقالناس با کسی تعارف ندارم! با این تهمتهای ناروا نمیتوانید ذهن مردم را از واقعیتهای فسادها منحرف کنید. اصلا من قاتل بروسلی، اما هم پایان وَس و دزدیهای ارزش افزوده را پیگیری میکنم و هم آن 5 هزار میلیارد تومانی که در واگذاری مخابرات از مال مردم که معلوم نیست تکلیفش چه شده! راستی، تازه اول کار است. وزیر ارتباطات در صفحه خود نامههای رد و بدل شده بین وزارت ارتباطات و همراه اول را منتشر کرد. نخستین نامه در تاریخ ششم مهرماه به مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار زده شده با این مضمون: به تبعیت از نظر وزیر ارتباطات برای جلوگیری از هرگونه فرایندهای مشابه و تامین تجهیزات از منابع دیگر، از پذیرش حمایت آن شرکت پوزش میطلبیم و درخواست میشود نمایندهای بهمنظور عودت تجهیزات معرفی کنید.
در قسمتی از نامه بعدی که همان روز از سوی شرکت ارتباطات سیار به دفتر وزیر ارتباطات ارسال شده، آمده است: «از آنجا که دسترسی به حضرتعالی میسر نبود، موضوع از طریق حوزه وزارتی پیگیری شد و پاسخ استمزاج این بود که درصورت وجود روال قانونی در شرکت ارتباطات سیار، بلامانع است. بدینوسیله از شرایط مستحدثه عذرخواهی نموده و نامه استرداد تجهیزات مذکور به شرکت ارسال شد.»