مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه اعلام کرد: یک واحد مرغداری گوشتی ۱۰هزار قطعهای در اسلامآباد غرب با طی مراحل توسعه به ۲۰ هزار قطعه افزایش یافت و اکنون آماده بهرهبرداری است.
به گزارش ایرنا «نرگس عظیمی» یکی از راههای تحقق رونق تولید را توسعه واحدهای مرغداری در سطح استان عنوان کرد و افزود: توسعه واحد مرغداری گوشتی شهرستان اسلامآباد غرب باعث افزایش ۲ برابری ظرفیت تولید شده است.
وی میزان تولید گوشت سفید در استان را ۶۳ هزار و ۷۰۰ تن بیان کرد و گفت: براساس سیاستهای توسعه افزایش گوشت سفید تا پایان برنامه 3 ساله سازمان، قصد داریم تولید گوشت سفید در استان کرمانشاه را به ۱۰۰ هزار تن برسانیم.
یکشنبه 24 شهریور 1398
کد مطلب :
78584
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved