آمار بالای چاقی در گناوه
رتبه اول اضافه وزن و چاقی در استان بوشهر بر اساس بررسی و نتایج بهدستآمده از افراد مراقبت شده در مراکز خدمات جامع سلامت و خانههای بهداشت مربوط به گناوه است.
مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: با توجه به درصد افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی که در گروههای سنی نوجوانان، جوانان و میانسالان این شهرستان وجود دارد، مردم باید از مصرف مواد غذایی پرچرب حیوانی مانند گوشت، شیر و لبنیات بیش از حد پرهیز کنند.
به گزارش ایرنا، «اسما صیاد نیک» اظهار کرد: مصرف بیش از حد چربی و روغن علاوه بر چاقی، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی، سرطان سینه و پروستات را افزایش میدهد. وی گفت: انواع فست فودها نظیر پیتزا، سوسیس، همبرگر و کالباس دارای مقدار زیادی چربی است و در ماه بیشتر از یک بار نباید مصرف شوند.
صیاد نیک افزود: غذاهایی مانند کباب کوبیده، کلهپاچه، مغز، و دل و قلوه دارای مقدار زیادی چربی است و در مصرف آنها باید دقت و اعتدال شود. مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه بیان کرد: برای پیشگیری از افزایش کلسترول بد خون به جای روغن حیوانی و چربیهای جامد و نیمهجامد از روغنهای مایع مانند روغن زیتون، کلزا، کنجد، ذرت و سویا استفاده شود.
وی گفت: برای کلیه مبتلایان به چاقی در تمامی گروههای سنی و فیزیولوژیک در مراکز خدمات جامع سلامت و خانههای بهداشت، مراقبت بهداشتی توسط مراقبین سلامت و بهورزان انجام میگیرد و کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، مشاوره ارائه و رژیم غذایی را برای آنان تنظیم میکنند.
صیاد نیک با بیان اینکه رسالت واحد بهبود تغذیه، برنامهریزی و سیاستگذاری، بهبود امنیت غذایی و ارتقای کیفیت تغذیه آحاد مردم است گفت: بستههای آموزش تغذیه سالم که در مراکز خدمات جامع سلامت به مردم ارائه میشود، راهی برای حفظ سلامت و تندرستی در جامعه است.
مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه افزود: افراد مبتلا به اضافه وزن و چاق در این شهرستان برای ارتقای سطح سلامت خود به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند و از خدمات مشاوره تغذیه و رژیمدرمانی بهرهمند شوند.