نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از سکونت ۱۲۰ هزار نفر در حاشیه کرمان در مسکنهای نامناسب خبر داد.
به گزارش مهر «محمدرضا پورابراهیمی» با اشاره به اینکه یک مجموعه ۲۲۰ واحدی مسکن مهر در راور داریم که رها شده است، افزود: در این زمینه مقرر شد مبلغ ۴۰ میلیون تومان توسط بنیاد مسکن، ۱۰ میلیون تومان توسط خیران و ۳۰ میلیون تومان نیز توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) اختصاص داده و ۲۲۰ واحد ساخته شود.
وی ادامه داد: به دنبال ساماندهی حاشیه شهر کرمان هستیم و در حال حاضر حدود ۱۲۰ هزار نفر در حاشیه کرمان در مسکنهای نامناسب زندگی میکنند؛ لذا ضرورت دارد این افراد ساماندهی شوند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه از میان تمام افراد ساکن در حاشیه شهر حدود ۱۰ هزار نفرشان تحت پوشش کمیته امداد هستند، گفت: انتظار داریم این ۱۰ هزار نفر از طریق کمیته امداد و سایر ظرفیتها ساماندهی شوند.
زندگی ۱۲۰ هزار نفر در حاشیه کرمان در مسکنهای نامناسب
در همینه زمینه :