 
                        افزایش صید میگو در بوشهر
 
                        معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر گفت: از ابتدای فصل صید تاکنون، میزان صید میگو در آبهای استان بوشهر ۳۲ درصد افزایش یافته است. 
به گزارش مهر، «منصور پاپری» افزود: صید میگو در آبهای استان بوشهر از ۳۱ تیر آغاز شد و همچنان صیادان مشغول صید هستند و تاکنون هزار تن میگو صید کردهاند.  وی با اشاره به اینکه سال گذشته طی این مدت ۷۶۰ تن میگو در آبهای استان بوشهر صید شده بود، یادآوری کرد: از ابتدای فصل صید تاکنون، میزان صید میگو در آبهای استان بوشهر ۳۲ درصد افزایش یافته است.
 معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات استان بوشهر با اشاره به رضایت صیادان از افزایش میزان صید، اضافه کرد: این روزها میزان صید میگو نسبت به روزهای نخست صید کاهش یافته است.  وی ادامه داد: در روزهای نخست، میزان صید برای لنجهای صیادی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم در روز بود، اما اکنون به ۶۰ تا ۶۵ کیلوگرم رسیده است. 
پاپری بیان کرد: تا زمانی که میانگین صید روزانه لنجهای صیادی به کمتر از ۴۰ کیلوگرم برسد، صید میگو ادامه خواهد داشت و بر اساس نظر کارشناسان، زمان ممنوعیت صید اعلام خواهد شد. 
 
 
						 
                     
                                         
                                        