مدیرکل استاندارد البرز با تأکید بر اینکه شهروندان از مصرف مواد غذایی بدون نشان استاندارد خودداری کنند، گفت: مصرفکنندگان به علامت استاندارد، پروانه بهداشتی و تاریخ تولید و انقضا توجه کنند.
به گزارش فارس «فتانه شکرالهی» با اشاره به افزایش سفرهای بینشهری در فصل تابستان گفت: شهروندان از تهیه و مصرف مواد غذایی فلهای که امکان فاسد شدن دارند خودداری و مواد غذایی و نوشیدنی خنک را از محل عرضه معتبر و بهداشتی تهیه کنند.
وی اظهار کرد: مصرفکنندگان برای حفظ سلامت و ایمنی خود و خانواده به علامت استاندارد، کد 10 رقمی ذیل علامت استاندارد، پروانه بهداشتی، تاریخ تولید و انقضا و شرایط نگهداری سالم برای حفظ ویژگیهای آن توجه کنند.
مدیرکل استاندارد البرز با بیان اینکه مواد غذایی بستهبندیشده تحت نظارت و کنترل کارشناسان استاندارد قرار دارد، اعلام کرد: مصرفکنندگان برای حصول اطمینان از اصالت محصول خریداریشده، میتوانند کد 10 رقمی مندرج در ذیل علامت استاندارد را به سامانه پیامکی 10001517 ارسال کنند.
هشدار اداره کل استاندارد به البرزیها
در همینه زمینه :