• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
دو شنبه 31 تیر 1398
کد مطلب : 67605
+
-

راه و آب؛ اولویت‌های توسعه‌ اردبیل

استاندار: هر سال 50 کیلومتر به بزرگراه‌های استان افزوده می‌شود و برای آب‌رسانی به روستاها 450 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم

استانداری
راه و آب؛ اولویت‌های توسعه‌ اردبیل


پوپک قاسمی| اردبیل- خبرنگار:


استاندار اردبیل طرح‌های حوزه راه و آب را در اولویت‌ برنامه‌های توسعه‌ای استان دانست. 

«اکبر بهنامجو» که بعد از گذشت حدود 2 سال در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه استان اردبیل حاضر شده بود، اظهار کرد: طبق برنامه، هر سال حدود 50 کیلومتر به بزرگراه‌های استان افزوده خواهد شد که در طول 4 سال میزان بزرگراه‌های استان را بیش از 2 برابر خواهد کرد. 

وی افزود: در حالی که میزان اعتبار راه و شهرسازی در سال‌های گذشته حدود 60-70 کیلومتر بود، امسال به 160 میلیارد تومان افزایش یافته است که می‌توان به پیشرفت پروژه‌ها در سایه این افزایش اعتبار دلگرم بود.

استاندار در مورد آب‌رسانی به روستاها هم اظهار کرد: جمعیتی بالغ بر 100 هزار نفر از روستانشینان استان از نعمت اولیه آب آشامیدنی سالم محروم هستند. 450 میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا این تعداد از ساکنان روستاها از آب آشامیدنی سالم بهره‌‌مند شوند.


وضعیت واحدهای تولیدی استان

 بهنامجو درباره فعالیت واحد‌های تولیدی استان عنوان کرد: هزار و 145 واحد تولیدی در استان دارای پروانه بهره‌برداری هستند که از این میزان 398 واحد تولید راکد و 748 واحد با درصدهای مختلفی از ظرفیت خود در حال فعالیت هستند. 

وی از کارخانه نئوپان خلخال به عنوان یکی از واحدهای راکد یاد کرد و گفت: با واگذاری این کارخانه هم‌اکنون با اشتغال 160 نفر این واحد تولیدی در حال فعالیت است.

این مسئول درباره پروژه‌های سفر رئیس جمهوری به استان گفت: چندین پروژه با اعتباری بیش از 3 هزار میلیارد تومان برای افتتاح داریم که در سفر رئیس جمهوری به بهره‌برداری می‌رسند. پروژه‌هایی مانند لاستیک‌سازی، تولید توپ و لوازم ورزشی، کامیون‌سازی و پل معلق هیر از پروژه‌های بزرگ استان برای افتتاح در سفر رئیس جمهوری هستند.


حمایت از واگذاری کشت و صنعت

استاندار درباره واگذاری کشت و صنعت مغان هم عنوان کرد: پیش از واگذاری، این بنگاه کشاورزی دچار مشکل مدیریتی، مالی و آیین‌نامه‌ای بود و عملکرد مناسبی نداشت. 

چندین آگهی مزایده در سال‌های گذشته منتشر شد و قیمتی بالاتر از قیمت واگذاری مطرح نشد. در حال حاضر، اهلیت برنده مزایده را کاملا تایید می‌کنم، اما در مورد نحوه برگزاری مزایده و قیمت‌گذاری‌ها سازمان بازرسی یا هر نهادی می‌تواند تحقیق و تفحص کند. 

بهنامجو درباره برنامه اشتغال‌زایی برای 20 هزار نفر در استان گفت: انتهای سال 95 حدود 65 هزار بیکار در استان وجود داشت. ما محاسبه کردیم که هر سال 6 هزار نفر با رسیدن به سن اشتغال و فارغ‌التحصیلی به این جمعیت افزوده می‌شود. ضمن این‌که حدود 2 هزار بیکار احتمالی هم به دلیل رکود واحدهای تولیدی وجود داشت.

با این آمار ما باید برای اشتغال برنامه جامعی طراحی می‌کردیم که هرچند این برنامه قبل برجام و اعمال تحریم‌ها بود، به آمار اشتغال 18 هزار نفری رسیدیم. در این آمار اشتغال فصلی مانند اشتغال در پروژه راه‌آهن یا رانندگان اسنپ را نیاورده‌‌ایم.

این خبر را به اشتراک بگذارید