• چهار شنبه 26 اردیبهشت 1403
  • الأرْبِعَاء 7 ذی القعده 1445
  • 2024 May 15
سه شنبه 11 تیر 1398
کد مطلب : 63176
+
-

افزایش مصرف گوشت مرغ در آذربایجان‌شرقی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان این‌که مصرف روزانه گوشت مرغ در استان ۲۴ تن افزایش یافته است، اظهار کرد: بر اساس تکلیف سال گذشته باید 9/ 77 هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شد اما با تدابیر انجام‌شده ۸۲ هزار تن تولید شده است.   

«اکبر فتحی» در گفت‌و‌گو با ایرنا با اشاره به این‌که تعهد سازمان جهاد کشاورزی استان در ستاد اقتصاد مقاومتی برای تولید گوشت قرمز ۵۳ هزار تن و ۵۶۰ کیلوگرم بود، بیان کرد: کشاورزی آذربایجان شرقی در بیشتر بخش‌هایی که به ستاد اقتصاد مقاومتی متعهد شده، بازدهی و تولید بیش از تعهدات، ارائه کرده است، اما در اندک‌بخش‌هایی مثل تولید دانه‌های روغنی نیاز به عزم عمومی است تا به اهداف پیش‌بینی شده دست یابیم. 

این خبر را به اشتراک بگذارید