معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از نبود غذاهای بومی محلی در منوی رستورانهای استان بهویژه در شهرهای گردشگرپذیر انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا، «صغری فرشی» گفت: اکثر رستورانها و غذاخوریها در استان غذاهای بومی و محلی را در منوی غذایی خود جای ندادهاند و این موضوع باید مورد توجه فعالان این بخش قرار گیرد.
فرشی افزود: غذاهای محلی میتواند در جذب بیشتر مسافر و گردشگر به استان موثر باشد و توجه به این نکته برای ما حائز اهمیت است.
این مسول با اشاره به لزوم احیای مکتب مطبخ اردبیل عنوان کرد: نقطه آغازین این حرکت از سوی هتل لاله سرعین انجام گرفت که در آن برای میزبانی از مهمانان 2 رویداد مهم بینالمللی اجلاس کشورهای عضو اکو و مسابقات لیگ ملتهای والیبال غذاهای بومی در منوی این هتل قرار گرفت.
وی تاکید کرد: غذاهایی مانند پیچاق قیمه که اخیرا به ثبت ملی رسیده و سوتی پلو با خرما، قیصاوا، یارما آشی، و اوماج آشی از غذاهای بومی استان اردبیل است که جای خالی آنها در منوی غذای رستورانهای اردبیل محسوس است.
دو شنبه 10 تیر 1398
کد مطلب :
62856
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved