• یکشنبه 16 اردیبهشت 1403
  • الأحَد 26 شوال 1445
  • 2024 May 05
دو شنبه 10 تیر 1398
کد مطلب : 62856
+
-

جای خالی غذاهای محلی در رستوران‌های اردبیل

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از نبود غذاهای بومی محلی در منوی رستوران‌های استان به‌ویژه در شهرهای گردشگرپذیر انتقاد کرد. 

به گزارش ایسنا، «صغری فرشی» گفت: اکثر رستوران‌ها و غذاخوری‌ها در استان غذاهای بومی و محلی را در منوی غذایی خود جای نداده‌اند و این موضوع باید مورد توجه فعالان این بخش قرار گیرد.

فرشی افزود: غذاهای محلی می‌تواند در جذب بیشتر مسافر و گردشگر به استان موثر باشد و توجه به این نکته برای ما حائز اهمیت است.

این مسول با اشاره به لزوم احیای مکتب مطبخ اردبیل عنوان کرد: نقطه آغازین این حرکت از سوی هتل لاله سرعین انجام گرفت که در آن برای میزبانی از مهمانان 2 رویداد مهم بین‌المللی اجلاس کشورهای عضو اکو و مسابقات لیگ ملت‌های والیبال غذاهای بومی در منوی این هتل قرار گرفت. 

وی تاکید کرد: غذاهایی مانند پیچاق قیمه که اخیرا به ثبت ملی رسیده و سوتی پلو با خرما، قیصاوا، یارما آشی، و اوماج آشی از غذاهای بومی استان اردبیل است که جای خالی آنها در منوی غذای رستوران‌های اردبیل محسوس است.

این خبر را به اشتراک بگذارید