• جمعه 7 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 17 شوال 1445
  • 2024 Apr 26
دو شنبه 27 خرداد 1398
کد مطلب : 60033
+
-

جایگزین‌های گوشت

جایگزین‌های گوشت

نیویورک> مطالعات جدید حاکی از آن است که تا سال۲۰۴۰ میلادی حدود ۶۰درصد از گوشت تولیدی برای غذای انسان از طریق کشتار حیوانات نخواهد بود و محصولات گوشتی با فرآورده‌های آزمایشگاهی مشابه یا محصولات گیاهی جایگزین می‌شوند. به گزارش یورونیوز، مارک پُست، داروشناس و استاد مهندسی بافت در دانشگاه ماستریخت و آیندهوون هلند برای نخستین‌بار در سال۲۰۱۳ میلادی مفهوم «گوشت کشت شده» را به جهانیان معرفی کرد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید