مخزن فلزی ذخیره ۱۰۰ مترمکعبی هوایی آب یلمهخندان شهرستان آققلا با حضور نماینده گرگان و آققلا در مجلس شورای اسلامی، فرماندار آققلا و سایر مسئولان استانی و شهرستانی به بهرهبرداری رسید.
به گزارش مهر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گلستان در حاشیه این مراسم اظهار کرد: با بهرهبرداری از این پروژه آبرسانی، هزار و400 نفر از آب شرب پایدار سالم و بهداشتی بهرهمند میشوند.
«بهزاد هرمزی» احداث مخزن ذخیره را یکی از نیازهای این منطقه برشمرد و اضافه کرد: یک مخزن ذخیره در این منطقه قرار داشت که فرسوده بود و گنجایش بسیار محدودی داشت. به همین دلیل افتتاح این پروژه در کوتاهترین زمان ممکن در دستور کار قرار گرفت.
وی تعداد خانوار بهرهمند از این مخزن ۱۰۰ مترمکعبی را ۳۵۰ خانوار عنوان کرد و گفت: برای این پروژه آبرسانی بالغ بر 4/5 میلیارد ریال هزینه صرف شده است.
دو شنبه 27 خرداد 1398
کد مطلب :
59945
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/jrGB
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved