رئیس سازمان چای گفت: شرایط مناسب آب و هوایی، استقبال چایکاران برای تولید بیشتر با افزایش قیمت خرید تضمینی، دقت در برداشت و همت کارخانهداران در تولید باعث شد تا تولید چای خشک ایرانی امسال در مقایسه با پارسال 18 درصد افزایش یابد.
به گزارش ایسنا «حبیب جهانساز» بیان کرد: از 9 اردیبهشت که زمان آغاز چین برگ سبز چای بوده تاکنون 11هزار و 300 تن چای خشک با کیفیت در کارخانههای چایسازی شمال کشور تولید شده که 18 درصد بیشتر از پارسال است.
وی افزود: این مقدار چای خشک از 50 هزار و 309 تن برگ سبز چای چیده شده از باغهای گیلان و مازندران استحصال شده است.جهانساز ادامه داد: ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و شکستهقلم از رقمهای مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران هستند.
تولید چای خشک با کیفیت ایرانی افزایش یافت
در همینه زمینه :