کلینیک تخصصی ملایر آماده بهرهبرداری است
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: عملیات ساخت کلینیک تخصصی فخریه ملایر رو به اتمام است و به زودی با حضور وزیر بهداشت و درمان یا یکی از مسئولان ارشد کشوری بهرهبرداری میشود.
محسن ترکاشوند در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: از محل طرح تحول نظام سلامت و اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت این کلینیک هزینه شد. وی ادامه داد: با هدف اجرای طرح تحول نظام سلامت، خدمات مورد نیاز شهروندان تا ساخت کامل این کلینیک در مکانی موقت با ۲۲ پزشک متخصص به شهروندان ارائه میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه ۲۲ پزشک متخصص در ساختمان جدید کلینیک تخصصی فخریه به کار گرفته میشوند، افزود: نیمه دوم امسال نیز رشتههای جدید تخصصی همچون قلب، اطفال، ارولوژی، رادیولوژی، گوش، حلق و بینی و چشم جذب میشود.
ترکاشوند همچنین به بهرهبرداری از مرکز غربالگری سرطان بیمارستان مهر ملایر در هفته دولت امسال اشاره کرد و گفت: فقط سیستم گرمایشی و سرمایشی و برق اضطراری این مرکز باقی مانده که مناقصه آن برگزار شده است و به زودی اجرایی میشود.
وی یادآور شد: تاکنون حدود ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت مرکز غربالگری سرطان هزینه شده است که با خرید تجهیزات کامل این مرکز، میزان اعتبار هزینهشده به بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال میرسد. مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر خاطرنشان کرد: ۱۸ میلیارد ریال برای خرید دستگاه ماموگرافی این مرکز هزینه شده است و سایر دستگاههای مورد نیاز همچون آندوسکوپی، کلونوسکوپی و سونوگرافی نیز باید خریداری شود.
ترکاشوند درباره فواید راهاندازی مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان توضیح داد: با بهرهبرداری از این مرکز و تجهیز آن، امکان ارائه خدمات تشخیصی و پزشکی به شهروندان ملایری و مناطق همجوار فراهم میشود.
وی همچنین به ساخت اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) اشاره کرد و افزود: این اورژانس در زمینی به مساحت 4400 مترمربع در حال ساخت است که تا هفته دولت تکمیل و بهرهبرداری میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: تاکنون حدود ۶۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات وزارت بهداشت و درمان برای ساخت اورژانس هزینه شده است و برای سایر تجهیزات نیز ۲۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز دارد. ترکاشوند ابراز کرد: عملیات اجرایی اورژانس بیمارستان مهر ملایر نیز نیمه ماه مبارک رمضان امسال همزمان با ولادت امام حسن مجتبی (ع) در زمینی با مساحت هزار مترمربع در 3 طبقه آغاز شد و هماکنون در مرحله ساخت کارگاه است.
وی ادامه داد: عملیات ساخت این اورژانس را خیر ملایری با ۱۰ میلیارد ریال اعتبار آغاز کرد. بخشی از اعتبار را خیر و بخشی را هم دانشگاه علوم پزشکی پرداخت میکند و ۶ ماهه مراحل سفتکاری آن انجام خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر تکمیل پایگاه شماره 3 شهری ملایر را نیز از دیگر طرحهای عمرانی برشمرد و افزود: تاکنون ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برای ساخت این پایگاه هزینه شده است و تا تکمیل نهایی رقم اعتبار هزینهشده به 3 میلیارد ریال میرسد.
ترکاشوند گفت: چنانچه گاز این پایگاه وصل شود، به زودی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد. بیمارستان امام حسین (ع) ملایر ۱۶۵ تخت فعال دارد و به عنوان مرکز ترومای جنوب استان همدان در حال فعالیت و ارائه خدمات است.