مدیرکل محیطزیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: «ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای خودداری از اسراف در تدارک و مصرف مواد غذایی، جلوگیری از هدررفت منابع و بهطور کل توجه به محیطزیست است.»
به گزارش همشهری، صدرالدین علیپور با اشاره به فرا رسیدنماه مبارک رمضان و برگزاری ضیافتهای سحری و افطاری و همچنین افزایش نذورات در اینماه مبارک، عنوان کرد: «باید از فرصت مناسبی که درماه مبارک رمضان فراهم شده در جهت تغییر عادتهای نادرست در مصرف بیش از اندازه، اصلاح الگوی مصرف و ترویج فرهنگ صرفهجویی بهویژه کاهش مصرف ظروف و سفرههای یکبار مصرف پلاستیکی، استفاده شود.» او همچنین با تأکید بر افزایش آمار هدررفت مواد غذایی درماه مبارک رمضان، تأکید کرد: «رمضان،ماه مهربانی با تمامی نعمتهای خداوند است؛ لذادر این زمینه با همه موهبتهای الهی با مهربانی برخورد کرده و در حفظ و صیانت از محیطزیست بکوشیم. این در حالی است که جهان امروز با معضل هدررفت منابع بهویژه مواد غذایی روبهروست که اثرات منفی زیادی بر منابع آب و خاک و بهطور کلی محیطزیست دارد.» علیپور ماه مبارک رمضان را فرصت مناسبی برای خودداری از اسراف دانست و گفت: «این امر نیازمند مشارکت همه شهروندان است تا با همیاری یکدیگر با اصلاح الگوی مصرف از آلودگی محیطزیست جلوگیری کنیم.»
ماه رمضان فرصتی مناسب جهت اصلاح الگوی مصرف
در همینه زمینه :