مدیرکل محیطزیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: «ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای خودداری از اسراف در تدارک و مصرف مواد غذایی، جلوگیری از هدررفت منابع و بهطور کل توجه به محیطزیست است.»
به گزارش همشهری، صدرالدین علیپور با اشاره به فرا رسیدنماه مبارک رمضان و برگزاری ضیافتهای سحری و افطاری و همچنین افزایش نذورات در اینماه مبارک، عنوان کرد: «باید از فرصت مناسبی که درماه مبارک رمضان فراهم شده در جهت تغییر عادتهای نادرست در مصرف بیش از اندازه، اصلاح الگوی مصرف و ترویج فرهنگ صرفهجویی بهویژه کاهش مصرف ظروف و سفرههای یکبار مصرف پلاستیکی، استفاده شود.» او همچنین با تأکید بر افزایش آمار هدررفت مواد غذایی درماه مبارک رمضان، تأکید کرد: «رمضان،ماه مهربانی با تمامی نعمتهای خداوند است؛ لذادر این زمینه با همه موهبتهای الهی با مهربانی برخورد کرده و در حفظ و صیانت از محیطزیست بکوشیم. این در حالی است که جهان امروز با معضل هدررفت منابع بهویژه مواد غذایی روبهروست که اثرات منفی زیادی بر منابع آب و خاک و بهطور کلی محیطزیست دارد.» علیپور ماه مبارک رمضان را فرصت مناسبی برای خودداری از اسراف دانست و گفت: «این امر نیازمند مشارکت همه شهروندان است تا با همیاری یکدیگر با اصلاح الگوی مصرف از آلودگی محیطزیست جلوگیری کنیم.»
دو شنبه 23 اردیبهشت 1398
کد مطلب :
55749
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/nqw5
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved