• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
چهار شنبه 10 بهمن 1397
کد مطلب : 46588
+
-

قهوه دمی فضایی برای ساکنان زمین

قهوه دمی فضایی برای ساکنان زمین

یک استارتاپ اخیرا اعلام کرده دانه‌های قهوه را در فضا برشته می‌کند تا مشتری‌هایش نوع جدیدی از قهوه را مصرف کنند. به گزارش دیجیتال ژورنال، برای این منظور «آندرس کاوالینی» و «حارم الخفاجی» تصمیم دارند موشکی بسازند که کپسول مخصوص برشته کردن قهوه را همراه خود به فضا می‌برد. طبق طرح اولیه این پروژه، موشکی به فضا فرستاده می‌شود و یک کپسول را در ارتفاع ۲۰۰کیلومتری سطح زمین رها می‌کند. درمرحله بعد دانه‌های قهوه هنگام ورود دوباره کپسول به اتمسفر زمین برشته و درون یک تانک پرفشار شناور می‌شوند.قرار است موشک برای این عملیات در ۲۰۲۰ به فضا ارسال شود. ۲مؤسس استارتاپ Space Roaster  مطمئن هستند که می‌توانند بهترین قهوه برشته شده را تامین کنند. آنها معتقدند در فرایند معمولی برشته کردن قهوه، بیشتر دانه‌های آن در تماس با ظرف داغ می‌سوزند. اما طرح اولیه آنها قهوه را در گرانش صفر برشته می‌کند، بنابراین دانه‌های آن در کپسول شناور می‌شوند و به سطح داغ نمی‌چسبند و نمی‌سوزند. علاوه برآن دانه‌های قهوه در فضا با حرارت بیشتری برشته می‌شوند. دمای خارج کپسول حدود ۳۶۰درجه سانتی‌گراد است و دمای داخل آن نیز حدود ۲۰۰درجه سانتی‌گراد کنترل می‌شود. مؤسسان استارتاپ مشغول مذاکره با شرکت‌هایی مانند «راکت لب» و «بلواوریجین» برای اجرای این پروژه هستند.

این خبر را به اشتراک بگذارید