مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار با تأکید بر لزوم استفاده از تجارب موجود و بهکارگیری دانش روز دنیا، گفت: برای افزایش بهرهوری در این سازمان تلاش میکنیم تا از تخصص و تجربه کارکنان در جای مناسب استفاده کنیم.
به گزارش همشهری، سیدسعید راد به استقبال شهروندان از «یازدهمین جشنواره ارگانیک تهران» اشاره کرد و افزود: برای حفظ سلامت شهروندان و تامین غذای سالم، غرفههای محصولات ارگانیک در میادین میوه و ترهبار ساماندهی میشود و به شکل فروشگاهی درمیآید. همچنین برای ارائه خدمات مناسب و باکیفیت مطلوب، لازم است میادین و بازارهای میوه و ترهبار بهتدریج از پوسته سنتی خود خارج شده و با ورود به حیطه فروشگاهی، در قالبهای جدید فروش که مطابق با نیازهای شهروندان است، فعالیت کنند.
ساماندهی غرفههای محصولات ارگانیک میادین ترهبار
در همینه زمینه :