سلامت
پیشگیری از آرتروز
افرادی که مبتلا به آرتروز یا آرتریت روماتوئید هستند یا در معرض ابتلا به آن قرار دارند، بهتر است در کنار درمانهای دارویی به اصلاحات تغذیهای بپردازند؛ پرهیز از شکر، غذاهای حاوی قند ساده پروسسشده نظیر کیک، شیرینی، آبنبات، مربا و شکلاتهای صبحانه که بهتازگی مشخص شده واکنشهای ایمنی نسبت به بیماریها را بهوجود میآورند. افزایش مصرف سیر، بروکلی، توتها، اسفناج، روغن زیتون، زنجبیل، گردو، ماهیهای آبهای سرد، انگور و کاهو نتایج خوبی را در درمان یا پیشگیری از آرتروز نشان داده است.