صدف کوهکن/متخصص تغذیه
این جمله که «خورشها را با قارچ به جای گوشت درست میکنم، چرا که پروتئیناش بالاست» نهتنها اشتباه است بلکه قارچ حتی منبع پروتئینی قابل مقایسه با گوشت، تخممرغ، مواد لبنی، عدس یا سویا هم محسوب نمیشود. هر 100 گرم قارچ حدود 3,1گرم پروتئین و در مقابل هر 100 گرم گوشت 26گرم پروتئین دارد. قارچ اما سرشار از ویتامینهای گروه B، اسید فولیک، مواد معدنی سلنیوم، مس و پتاسیم است. از سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند و افرادی که در پی کاهش وزن یا تقویت هستند به دلیل کم کالری بودن میتوانند از آن بهرهمند شوند. همچنین غذای مناسبی برای مبتلایان به دیابت و افرادی که در پی بهبود سیستم ایمنی هستند به شمار میآید.
پنج شنبه 5 مهر 1397
کد مطلب :
32031
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/XXlm
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved