• یکشنبه 20 مهر 1404
  • الأحَد 19 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 12
یکشنبه 28 مرداد 1397
کد مطلب : 27595
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/pLX2
+
-

اخبار محلی

افتتاح 2 بازار تره‌بار در 2 محله
منطقه  2
2 بازار میوه و ‌تره‌بار به زودی در محله‌های شهرآرا و فرحزاد افتتاح می‌شود. 

رئیس اداره ساماندهی شهرداری منطقه 2 با بیان این مطلب گفت: «شهروندان 5 محله منطقه از داشتن بازار میوه و‌ تره‌بار محرومند و یکی از مهم‌ترین درخواست‌هایشان هم ساخت بازار است. به همین دلیل هماهنگی‌هایی با سازمان میادین صورت گرفت تا بازارچه‌هایی در محله‌ها بسازند.»

«عباس امین‌صفت» افزود: «پس از هماهنگی با سازمان میادین زمین مناسب برای محله‌های شهرآرا و فرحزاد انتخاب شد و کلنگ ساخت این بازارها به زمین زده شده است و به‌زودی در محدوده خیابان‌های پاتریس‌لومومبا و فرحزاد بازار میوه و‌ تره‌بار افتتاح می‌شود.»



جابه‌جایی اورژانس شرق تهران
منطقه  4
 ساختمان پایگاه اورژانس شرق پایتخت جابه‌جا شد. معاون اورژانس شرق تهران با اعلام این خبر گفت: «به درخواست هیئت‌مدیره شهرک امید، ساختمان پایگاه اورژانس در میدان امید به ضلع شمال غربی شهرک منتقل شد.» «حجت مجیدی» افزود: «متأسفانه ساختمان جدید نسبت به ساختمان قبلی دور از دسترس بوده و استانداردهای لازم برای پایگاه اورژانس را ندارد و این موضوع سبب کاهش خدمات‌دهی به شهروندان شده است.»



تاکسی ارزان «‌‌از خانه به فرودگاه‌» راه‌اندازی شد
منطقه  9
 اداره تاکسیرانی شهرداری منطقه 9 به مسافران فرودگاه مهرآباد خدمات ویژه حمل‌ونقل ارائه می‌دهد. معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار منطقه 9 با بیان این مطلب گفت: «برای جابه‌جایی مسافران در پایانه‌های فرودگاه، کانترهای تاکسی نوسازی و راه‌اندازی شد و مسافران می‌توانند برای سفر در هر نقطه از پایتخت تاکسی مورد نیاز را رزرو کنند.» فرزاد فرهادیان بابادی افزود: «یکی از خدمات ویژه به مسافران، راه‌اندازی آپ «تاکسی از خانه به فرودگاه» است. مسافران می‌توانند با دانلود این برنامه از سایت Airport از هر نقطه تهران تاکسی مورد نظر را از 24 ساعت قبل رزرو کنند و با هزینه ثابت 15 هزار تومان خودشان را به فرودگاه برسانند.» 



مشاوره رایگان در کلانتری نواب
منطقه  10
 خدمات مشاوره رایگان در کلانتری 108 نواب ارائه می‌شود. رئیس کلانتری در این باره گفت: «اهالی منطقه با مراجعه به کلانتری نواب می‌توانند از مشاوره رایگان در زمینه‌های مختلف خانوادگی، قضایی، انتظامی و اجتماعی بهره‌مند شوند.» «‌‌مسلم‌قاسم‌آبادی» ادامه داد: «همچنین پس از بررسی‌های اولیه در صورت نیاز افراد، برای بهره‌مندی از خدمات مشاوره‌ تخصصی به مراکز تأیید شده معرفی خواهند شد.» کلانتری 108 نواب در تقاطع خیابان آزادی و بزرگراه شهید نواب قرار دارد. 



اتوبوس‌های گازسوز جایگزین اتوبوس‌های قدیمی 
منطقه  11
 اولویت اتوبوسرانی منطقه 11 استفاده از اتوبوس با سوخت پاک CNG است. مدیر اتوبوسرانی منطقه 11 در این‌باره گفت: «مرکزی بودن منطقه و قرار گرفتن در عمق آلودگی باعث شده استفاده از سوخت CNG را در اولویت‌کاری خود قرار دهیم. 180 اتوبوس داریم که از این تعداد 130 دستگاه گازسوز و 70 دستگاه دیگر دیزلی هستند.» «عباس مؤمن‌زاده» افزود: «ما با 3 شرکت خصوصی همکاری می‌کنیم و این شرکت‌ها موظفند ماهانه 5 درصد به ناوگان گاز سوز ما اضافه کنند تا اتوبوس‌های جدید گازسوز را جایگزین اتوبوس‌های قدیمی کنیم.» مدیر اتوبوسرانی منطقه 11 ادامه داد: «به دلیل شرایط ایمنی اتوبوس‌ها دیزلی را گازسوز نمی‌کنیم چون استاندارد نیست.» مؤمن‌زاده با اشاره به نداشتن محدودیت سوخت‌گیری اتوبوس‌ها اضافه کرد: «2 جایگاه CNG در نازی‌آباد و خیابان بخارایی، جایگاه‌های سوخت ما هستند که در صورت نیاز از دیگر سامانه‌های سوخت استفاده خواهیم کرد.»



حج فقرا با یاری خیّران محلی
منطقه  13
 اهالی نیازمند محله نیروی هوایی به همت خیّران، عازم مشهد مقدس می‌شوند. مسئول خیریه فاطمه‌الزهرا(س) دراین‌باره گفت: «خیّران این خیریه هر سال‌ بانی اعزام افراد نیازمند و کم‌بضاعت محله می‌شوند که تاکنون زیارت حرم امام رضا(ع) نصیبشان نشده است.» «لیلا عربشاهی» افزود: «نیازمندان و خانواده‌های بی‌بضاعت به همت معتمدان محله، ائمه جماعات و اعضای شورایاری شناسایی و به خیریه معرفی می‌شوند. این افراد پس از بررسی‌های لازم، رایگان به این سفر معنوی خواهند رفت.» خیّران برای مشارکت می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به این خیریه در خیابان سی‌متری نیروی هوایی، روبه‌روی پمپ بنزین، کوچه سجاد تحویل دهند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 77407946 تماس بگیرند. 



«گشتگاه صابونیان» به مرحله دوم رسید 
منطقه  16
 فاز دوم پروژه گشتگاه صابونیان با هدف توسعه بازار بلور و ایجاد شرایط بهینه برای‌ تردد شهروندان در این خیابان تجاری اجرا می‌شود. 

شهردار ناحیه 6 منطقه 16 با اعلام این مطلب گفت: «پروژه گشتگاه صابونیان سال 91 طراحی و در مرحله اجرا قرار گرفت و تاکنون حدود 500‌مترمربع از پیاده‌راه‌های این خیابان با انجام این طرح عمرانی، زیباسازی و تبدیل به گشتگاه شده است.»

«حسین مایلی» افزود: ‌«قرار است به‌زودی فاز دوم این طرح حدفاصل تقاطع خیابان صابونیان تا سمیعی به مساحت 500‌مترمربع اجرایی شود و به این‌ترتیب با زیباسازی و بهسازی پیاده‌راه‌های این محدوده و تعبیه امکاناتی چون جانمایی نیمکت، نصب پایه چراغ و المان‌های مختلف، شرایط مطلوبی را در مقیاس ملی برای‌ تردد شهروندان در این بازار فرامنطقه‌ای فراهم کنیم. همچنین راه‌اندازی پارکینگ مکانیزه یکی دیگر از بخش‌های اجرایی این طرح خواهد بود.»



نمایشگاه دستاوردهای 60 معلول در بوستان صبا
منطقه  17
 نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های معلولان منطقه 17 روزهای چهارشنبه در بوستان صبا برگزار می‌شود. رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه 17 با بیان این مطلب گفت: «اداره سلامت 150معلول در منطقه شناسایی کرده که از این تعداد حدود 60 معلول توانمندی‌های هنری، ورزشی و اجتماعی دارند که برای به نمایش گذاشتن تولیدات و توانمندی‌های این معلولان روزهای چهارشنبه در بوستان صبا دورهمی برگزار می‌شود.» یوسف واحدی در ادامه افزود: «معلولان در این دورهمی‌ها علاوه بر ارائه تولیداتشان، مشکلات و معضلات خود را بیان کرده و راه‌حل‌های خود را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند.»



تابستانی متفاوت برای کودکان کار
منطقه  19
 بیش از 80 کودک کار و خیابان از خدمات آموزشی و فرهنگی «مدرسه پرتو» برخوردار می‌شوند. 

«بابک تهرانی» مدیر اداره خدمات اجتماعی شهرداری منطقه 19 در این باره گفت: «در فصل تعطیلی مدارس، کلاس‌های آموزشی، هنری، تفریحی و ورزشی با همکاری مسئولان «مدرسه پرتو» در حال برگزاری است. همچنین طبق روال گذشته، کارشناسان این مرکز کودکان‌کار و خیابان را شناسایی کرده و به آنها خدمات مختلف از جمله مددکاری و روان‌شناسی، پزشکی، سوادآموزی، مهارت‌آموزی و کامپیوتر ارائه می‌کنند. این مرکز برای بالا بردن روحیه این دانش‌آموزان برنامه‌های گردشگری و تهرانگردی را نیز اجرا می‌کند. مرکز پرتو ظرفیت ارائه خدمات به حدود 200کودک را دارد که هم اکنون بیش از 80کودک کار و خیابان در این مرکز خدمات آموزشی دریافت می‌کنند.»

این خبر را به اشتراک بگذارید