• پنج شنبه 9 بهمن 1404
  • الْخَمِيس 10 شعبان 1447
  • 2026 Jan 29
دو شنبه 6 بهمن 1404
کد مطلب : 271512
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/xvlo3
+
-

80درصد افت فروش‌در 2هفته ناآرام

سال‌گذشته در‌ دی‌ماه سینماها 110میلیاردتومان فروش داشتند و امسال در همین بازه به 30میلیارد‌تومان رسید

80درصد افت فروش‌در 2هفته ناآرام

اکران فیلم‌های ایرانی در دی‌ماه امسال به‌دنبال ناآرامی‌های شهر‌های کشور بسیار کمتر از ارقام رایج در ماه‌های قبل بود. فیلم‌های کمدی «ماجراجویی در جزیره جیمز باند» ساخته بهمن گودرزی و «جهیزیه» ساخته امین قوامی که سازندگانشان امید به فروش داشتند، زیان بیشتری دیدند. سؤال این است: آیا به سازندگان فیلم‌های اکران کمک خواهد شد؟‌سرنوشت فیلم‌های اکران دی1404 چه خواهد شد. در این زمینه با هادی اسماعیلی، مدیرعامل شرکت بهمن سبز که از دفاتر پخش‌کننده فعال فیلم‌های ایرانی است، در برنامه «پارک وی» تلویزیون همشهری صحبت کرده‌ایم‌ که گزیده آن را پیش رو دارید.
  آمارهای فروش در دی‌ماه و در بازه زمانی از شروع اعتراضات و بعدتر از 18دی‌ماه به بعد در واقع نکاتی به ما نشان می‌دهد که نسبت به هفته‌های گذشته و حتی سال گذشته در همین بازه زمانی اصلا وضعیت خوبی نداریم. در 2هفته گذشته لطمات زیادی در اکران و فروش دیدیم. در هفته اول ناآرامی فروش حدود 4.5میلیارد تومان بود و تنها 6هزار سانس داشتیم.
  اما هفته قبل از 18دی تا 25دی ماه، تقریبا فروش بسیار کم شده که نشان می‌دهد سینما 80درصد افت فروش داشته و 70درصد نیز تعداد سانس‌ها کم شده است.
  من نماینده سینماداران در شورای صنفی نمایش هستم. در این شورا پیشنهادی برای شناورسازی قیمت صورت گرفته است. توافقات اولیه انجام شده و منتظر اعلام نهایی هستیم تا به شکل اجرایی برسد.
  در انجمن سینماداران نیز فضای مساعدی وجود ندارد. نامه‌ای به آقای فریدزاده، رئیس سازمان سینمایی زده شده که مانند دوره کرونا حمایت مالی از سینماداران صورت بگیرد تا در سینما گردش مالی اتفاق بیفتد.
  در مقایسه با سال گذشته، در این بازه زمانی، 110میلیارد تومان فروش داشتیم، اما امسال در همین بازه فقط 30میلیارد تومان فروش داشتیم.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید