• دو شنبه 1 دی 1404
  • الإثْنَيْن 2 رجب 1447
  • 2025 Dec 22
دو شنبه 1 دی 1404
کد مطلب : 269496
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/qYZ2G
+
-

4 جایگزین سالم برای کره

آرش نهاوندی؛ روزنامه‌نگار

کره بدون شک خوشمزه است و هر غذایی را خوش‌طعم‌تر می‌کند، اما کالری و چربی اشباع بالایی نیز دارد. به همین دلیل است که بسیاری از مردم به‌دنبال جایگزین‌هایی هستند که بدون از دست دادن طعم، با اهداف سلامتی آنها مطابقت بیشتری داشته باشد. برخی از سالم‌ترین جایگزین‌های کره برای پخت‌وپز و شیرینی‌پزی اینها هستند: 

روغن آووکادو: روغن آووکادو سرشار از چربی‌های تک غیراشباع مفید برای قلب است که می‌تواند به کاهش عوامل خطر بیماری‌های قلبی مانند کلسترول بالا کمک کند. روغن آووکادو همچنین سرشار از ویتامین E و ترکیبات گیاهی آنتی‌اکسیدانی مانند پلی‌فنول‌ها و کاروتنوئیدها است که التهاب رگ‌های خونی را کاهش داده و از تشکیل پلاک جلوگیری  می‌کند.
موز له شده: ملانی مارکوس، متخصص تغذیه با بیان اینکه  موز له شده شیرینی طبیعی، رطوبت و فیبر را اضافه می‌کند و در عین حال چربی اشباع را کاهش می‌دهد، گفت: حداقل نیمی از کره را در دستورهای پخت کیک و شیرینی با موز له شده جایگزین کنید. این کار منجر به بافتی مشابه می‌شود در حالی که کالری و چربی را کاهش می‌دهد. 
ماست یونانی: اگر به دنبال افزایش پروتئین محصولات پخته شده مانند نان‌های سریع، کیک‌ها و مافین‌ها هستید، ماست یونانی را امتحان کنید. ماست یونانی پروتئین و رطوبت را اضافه می‌کند و در عین حال چربی اشباع شده را در محصولات پخته شده کاهش می‌دهد.
سس سیب: سس سیب رطوبت و شیرینی طبیعی را به محصولات پخته‌شده اضافه می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که هم کره و هم شکر اضافه‌شده را کاهش دهید. میوه‌هایی مانند سیب حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و پلی‌فنول‌هایی هستند که برای سلامت کل بدن مفید هستند.
کره را با سس سیب با نسبت 1 در 1 جایگزین کنید، اما به خاطر داشته باشید که سس سیب محصولات پخته‌شده را مرطوب‌تر و طعم آن‌ها را کمی متفاوت می‌کند. با جایگزینی تنها نیمی از کره شروع کنید و موادی مانند مایعات، شکر یا زمان پخت را در صورت نیاز تنظیم کنید.

این خبر را به اشتراک بگذارید