بسیاری از افراد بر این باورند که سالاد، معده را سنگین و هضم غذا را کُند میکند؛ درحالیکه برخی دیگر با خوردن سالاد همراه وعده اصلی مشکلی ندارند. متخصصان تغذیه میگویند: دلیل این اختلاف تجربه بیشتر به ویژگیهای فردی و ترکیبات سالاد مربوط است، نه خود سبزیجات. زهرا اولادی، متخصص تغذیه و رژیمدرمانی هم در گفتوگو با همشهری در اینباره توضیح میدهد: «خوردن سالاد با وعده اصلی در اکثر افراد مشکلی ایجاد نمیکند و سوءهاضمهای که برخی افراد گزارش میدهند، معمولا به ویژگیهای فردی آنها یا ترکیب سالاد مربوط است، نه سبزیجات. موضوع این است که فیبر موجود در سالاد به دستگاه گوارش کمک میکند، اما اگر فرد معده حساس یا مشکلات گوارشی زمینهای مانند سندروم روده تحریکپذیر یا ریفلاکس معده داشته باشد، ممکن است دچار نفخ یا سنگینی شود. برخی افراد بهتر است سالاد را قبل از غذا یا بهعنوان میانوعده مصرف کنند تا فشار کمتری بر معده وارد شود.»
پنج شنبه 27 آذر 1404
کد مطلب :
269252
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/qYZYp
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved