• پنج شنبه 27 آذر 1404
  • الْخَمِيس 27 جمادی الثانی 1447
  • 2025 Dec 18
پنج شنبه 27 آذر 1404
کد مطلب : 269234
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1r4jm
+
-

اولتیماتوم علیه گرانفروشان

دستور معاون‌اول رئیس‌جمهور به نهادهای نظارتی، ازجمله سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی به‌منظور برخورد قاطع با فروشندگانی که رعایت شرایط و ضوابط را نمی‌کنند، ابلاغ شد.
به‌دنبال ابلاغ دستور ضد‌گرانی محمدرضا عارف، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز با ارسال بخشنامه‌ای به مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، بر اجرای جدی اقدام‌های نظارتی ویژه شب یلدا تأکید کرد.
براساس اعلام مسئولان سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، با توجه به ابلاغ دستور معاون‌اول رئیس‌جمهور به نهادهای نظارتی، طرح تشدید اقدام‌های نظارتی ویژه در چارچوب «کارگروه اقدام مشترک» و با هدف حفظ آرامش بازار، صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان و جلوگیری از افزایش هیجانی قیمت‌ها در آستانه شب یلدا اجرا می‌شود.
گفته می‌شود کالاهای اساسی مورد توجه این نظارت‌ها، شامل انواع آجیل، میوه و شیرینی است و این نظارت‌ها با طرح‌های تشدید نظارت وزارت جهادکشاورزی از 22آذرماه و نیز نمایشگاه «به وسعت ایران» اتاق اصناف ایران از 25آذرماه، همراه شده‌است.
همچنین مدیران کل استان‌های سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان موظف شده‌اند گزارش تصمیم‌ها و اقدام‌های اجرایی خود را حداکثر تا سوم دی‌ماه به معاونت بازرسی و نظارت بر خدمات این سازمان ارسال کنند.

این خبر را به اشتراک بگذارید