مبارزه با سرطان با قارچ
یک مطالعه انتشار یافته در مجله Nutrients نشان داده که چطور ترکیبات موجود در قارچ ممکن است با تأثیرگذاری بر التهاب، فعالیت سلولی و مسیرهای مرتبط با توسعه سرطان، از دفاع طبیعی بدن پشتیبانی کنند.
قارچها به بدن کمک میکنند تا استرس اکسیداتیو، یکی از عوامل نامحسوس در خطر ابتلا به سرطان در درازمدت را مدیریت کند. سرطان اغلب از سالها اختلال در رفتار سلولی ناشی میشود. قارچها آنتیاکسیدانها، بتا گلوکانها و ترکیبات محافظتی را ارائه میدهند که به حفظ این رفتار در مسیر درست کمک میکنند. به نظر میرسد قارچها بر مسیرهای خاصی که با استرس و پاسخ التهابی مرتبط هستند، تأثیر میگذارند. آنها استرس را از بین نمیبرند، اما تأثیر آن را کاهش میدهند و باعث میشوند محیط داخلی بدن کمتر آشفته باشد تا بتواند وظیفه محافظتی خود را افزایش دهد. کنترل استرس از این جهت مهم است که این وضعیت روانی، یکی از عوامل بروز سرطان در انسان است.