• پنج شنبه 22 آبان 1404
  • الْخَمِيس 22 جمادی الاول 1447
  • 2025 Nov 13
پنج شنبه 22 آبان 1404
کد مطلب : 267062
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/E9qDg
+
-

قاتلان انگلیسی در صف غذای غزه

در طول جنگ و محاصره غزه گزارش‌های متعددی از کشتار فلسطینی‌ها و آوارگان جنگ غزه در صف توزیع غذا منتشر شده بود و حال مشخص شده که صهیونیست‌ها با کوادکوپترهای انگلیسی، جان گرسنگان غزه را می‌گرفتند.
«افشین راتانسی»، خبرنگار انگلیسی با افشای نقش انگلیس در کشتار شهروندان فلسطینی در جنگ غزه فاش کرده است که لندن از نزدیک با برنامه پهپادی مورد نیاز اسرائیل همکاری دارد و کوادکوپترهای انگلیسی مردم گرسنه را در صف توزیع غذا هدف قرار می‌داد. دکتر «نیک مینارد» که خودش نیز یک پزشک انگلیسی است تأیید کرده که در بیمارستان ناصر در ماه‌های ژوئن و ژوئیه چندین بیمار داشتم که در چادرهای محل توزیع غذا توسط کوادکوپتر هدف قرار گرفته بودند.
آمار گمرکی رژیم اسرائیل نشان می‌دهد که انگلیس همچنان به تامین تسلیحاتی این رژیم ادامه می‌دهد. در‌ماه آگوست (مرداد)، بیش از ۱۰۰هزار گلوله جنگی از انگلیس به اسرائیل ارسال شد و ارزش کل صادرات تسلیحات در آن‌ماه حدود ۱۵۰ هزار پوند (۲۰۱ هزار دلار) برآورد شده است. پهپادها و کوادکوپترها بخشی از صادرات نظامی انگلیس به رژیم صهیونیستی هستند.

این خبر را به اشتراک بگذارید