• سه شنبه 28 مرداد 1404
  • الثُّلاثَاء 24 صفر 1447
  • 2025 Aug 19
شنبه 25 مرداد 1404
کد مطلب : 261389
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/jqqQ4
+
-

توزیع گسترده واکسن آنفلوآنزا

رئیس اداره خون و فرآورده‌های بیولوژیک سازمان غذا و دارو از واردات 3میلیون و 500هزار دز واکسن 4ظرفیتی آنفلوآنزا برای عرضه در داروخانه‌های سراسر کشور خبر داد.
دکتر محمدرضا عابدی با اشاره به تخصیص یک میلیون دز واکسن برای تزریق رایگان به گروه‌های هدف افزود: تأمین واکسن آنفلوآنزا هر سال در اواخر مرداد و اوایل شهریور انجام می‌شود و امسال نیز بخشی از محموله وارد شده که از شهریور، در داروخانه‌ها توزیع خواهد شد.
بهترین زمان تزریق این واکسن از شهریور تا آبان است. بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، افراد بالای ۶۵سال، کودکان 6‌ماهه تا 5سال، کادر بهداشت و درمان، بیماران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، قلبی و عروقی، ریوی و کلیوی، افراد با نقص سیستم ایمنی، بیماران سرطانی و زنان باردار ازجمله گروه‌های اولویت‌دار دریافت واکسن هستند.

این خبر را به اشتراک بگذارید