
قطعه 42 بهشتزهرا س؛
سند دروغگویی صهیونیستها
شهردار تهران: دروغگویی رژیم صهیونی روشن است، سند این دروغگوییها قطعه ۴۲ بهشتزهراست

مریم باقرپور-روزنامهنگار
سازمان پزشکیقانونی کشور در آخرین آمارش تعداد شهدای حمله اسرائیل به ایران را 935نفر اعلام کرده است؛ زنان، مردان، کودکان، جوانان و نوجوانان بیگناهی که خیلیهایشان هیچ نسبتی با جنگ نداشتند، اما برای همیشه جاودان شدند و حالا در آرامستانهای این سرزمین آرام گرفتهاند. اما در پایتخت، قطعه ۴۲بهشت زهرا(س) خانه ابدی شهدای جنایت اخیر شده و کافی است در یکی از این روزها به این قطعه بروید تا ببینید در این گلزار چه قیامتی برپاست؛ موضوعی که علیرضا زاکانی، شهردار تهران دراین باره تأکید کرده است: «دروغگویی رژیم صهیونی کاملا روشن و اسناد آن نیز موجود است. سند این دروغگوییها، آرامستانها ازجمله قطعه ۴۲ بهشتزهراست.»
برای صهیون هیچچیز مهمتر از اهداف ننگینش نیست
قطعه ۴۲درست روبهروی مزار شهدای هفتم تیر قرار دارد؛ جایی که از روزهای نخست حمله رژیم صهیونیستی به ایران، از سوی مدیریت شهری تهران به شهدای حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی اختصاص یافته و از کودک تا بزرگسال در آن تشییع و تدفین میشوند. اینجا شهیدان پایتخت خفتهاند و خانوادههای داغدار هر لحظه در گوشهوکنارش دیده میشوند. علیرضا زاکانی، شهردار تهران درباره قطعه42 میگوید: «اگر کسی فهرست شهدا را مرور کند، دروغگویی رژیم صهیونیستی به روشنی آشکار میشود. هر فردی میتواند خانههای مسکونی در تهران را که هدف قرار گرفتهاند ببیند و به دروغ بودن ادعاهای این رژیم پی ببرد. رژیمی که آمبولانسها، بیمارستانها و دیگر نهادهای امدادی را هدف قرار میدهد، نیازی به استدلال برای اثبات دروغگوییاش نیست. این رژیم دروغ میگوید و برای او هیچچیز مهمتر از
اهداف ننگینش نیست.»
سندجنایت صهیون
غم و ماتم همهجا را فراگرفته؛ از مادری که کنار مزار یک کودک نوپا با نوای جگرسوز لالایی میخواند و بانوانی سیاهپوش که خنچه عقد آذینشده به روبان سیاه را دور مزار تازهعروسی میچینند گرفته تا مردانی که گرد خانه ابدی یک پاسدار شهید جمع شدهاند و سینه میزنند؛ شهدای حملات تروریستی جنگ 12روزه. زاکانی با بیان اینکه دروغگویی این رژیم جعلی کاملا روشن و اسناد آن نیز موجود است، تأکید میکند: «در بهشت زهرا(س) از پزشکی قانونی تا نیروهای مسلح و بنیاد شهید و مجموعه بهشت زهرا دست بهدست هم داده و مجموعهای ساختهاند که خانواده شهدا و مردم را تکریم کنند.»
مراجعه ۵۶۴۶ مجروح به بیمارستانها، انهدام ۱۱آمبولانس، شهادت 5امدادرسان هلالاحمر، حمله به 5مرکز درمانی در تهران و شهادت ۷۹نفر تنها در زندان اوین نمونههایی دیگر از خصومت رژیم صهیونیستی است.
حمله به 45نقطه در پایتخت
رژیم صهیونیستی موج تبلیغاتی وسیعی راه انداخته بود، مبنی بر اینکه حملهای به ساختمانهای مسکونی نداشته، اما تنها آمارهای مدیریت شهری تهران نشان از حمله به ۴۵ نقطه در ۱۲منطقه تهران میدهد و حجم تخریب در برخی محدودهها آنقدر زیاد بوده که بهگفته علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در ۱۹ محدوده هنوز شرایط مناسب فراهم نشده و چادرهای بحران همچنان برپاست. از طرفی شهردار تهران هم در اینباره میگوید: «اگر کسی فهرست شهدا را مرور کند، دروغگویی رژیم صهیونیستی به روشنی آشکار میشود. هر فردی میتواند خانههای مسکونی در تهران را که هدف قرار گرفتهاند ببیند و به دروغ بودن ادعاهای این رژیم پی ببرد.»
اسکان خانوادهها در هتلها
مسئولیت اسکان اضطراری در این مصوبه بر عهده شهرداری نبوده، اما از همان روزهای نخست، شهرداری داوطلبانه وارد میدان شده است؛ به همین دلیل 2هتل متعلق به شهرداری در تهران تخلیه شد و اکنون حدود ۱۳۰ خانواده در آنها اسکان یافتهاند.
با افزایش نیازها و بازگشت برخی شهروندان از سفر، 5هتل دیگر نیز از سوی شهرداری اجاره و آمادهسازی شده است. معرفی افراد نیازمند اسکان توسط بنیاد مسکن انجام میشود و پس از آن، شهرداری آنها را در هتلها مستقر میکند. بیش از ۲۰۰ خانواده تاکنون اسکان داده شدهاند و برای حدود ۲۰۰ خانواده دیگر نیز برنامهریزی شده تا در اماکن شهری و هتلها مستقر شوند.
از اختصاص هتل تا بازسازی
نشست کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بهتازگی برگزار و در آن سرفصلهایی برای شهرداری تعیین شد. علیرضا زاکانی، شهردار تهران در اینباره چنین توضیح میدهد.
مشارکت شهرداری بیش از مصوبه
مصوبه ۱۵بندی برای مدیریت شرایط بحران ابلاغ شد که ۹بند آن بهطور مستقیم بر عهده شهرداری تهران است و در 2بند دیگر نیز شهرداری مشارکت دارد. در مجموع، شهرداری در ۱۱بخش از این مصوبه فعال است.
اسکان اضطراری درصورت تداوم جنگ
اراده جدی در همه دستگاهها برای بازسازی وجود دارد. برای تداوم اسکان اضطراری پیشبینیهایی در تهران انجام شده است. هماهنگی بین نهادها برقرار است و مردم نیز با صبوری مثالزدنی همراهی میکنند.
اختصاص اعتبار برای تعمیرات
در بخش تعمیرات، شهرداری، دولت و سایر دستگاهها در کنار مردم قرار دارند. پیشنهاد شده تا سقف ۸ میلیون تومان به ازای هر مترمربع برای تعمیرات اختصاص یابد. اولویت با منازلی است که قابل تعمیر هستند تا مردم هرچه سریعتر به زندگی عادی بازگردند. همزمان عملیات آواربرداری و ساخت واحدهای جدید با محوریت بنیاد مسکن آغاز خواهد شد.
18تا 24ماه زمان برای بازسازی
بازسازی کامل منازل حدود ۱۸ تا ۲۴ماه زمان میبرد. در این مدت، دولت باید از طریق پرداخت ودیعه و اجاره، شرایط اسکان موقت را برای مردم فراهم کند. شهرداری تهران نیز آمادگی دارد از ظرفیتهای خود و بخش خصوصی استفاده و از طریق ارائه تراکم و تسهیلات شهری به تسریع بازسازی کمک کند.
قدردانی مهاجرانی از شهرداری تهران برای همکاری با دولت
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت: هدف اول دولت اسکان آسیبدیدگان جنگ ۱۲روزه بود که به سرعت انجام گرفت. از شهردار تهران و معاون فرهنگی اجتماعی و خدمات شهری شهردار تهران نیز بابت همکاری در این قضیه ممنونیم. با دستور وزیر میراث فرهنگی، هتل لاله و با همراهی شهرداری تهران، هتلهای ورزش، شیان، شهر و چند هتل دیگر شهرداری در اختیار آسیبدیدگان قرار گرفته است.