حمله رژیم صهیونیستی که به ایران رقم خورد، چند روزی نگذشته بود که جمعهای خانوادگی و دوستانه به پناهگاه روزهای سخت تبدیل شد و همدلی گره خورده با این هم نشینیها، آرامشی را به ارمغان آورد که آن را میتوان بهعنوان یک گوهر ناب روزهای جنگ شناخت.
در واقع همدلی ایرانیها در روزهای اخیر را میتوان بهعنوان یک فرمول برنده در روزهای جنگ معرفی کرد چرا که چنین شیوه رفتاری نقش مهمی در سلامت روان ایفا میکند.
گوش دادن فعال: برای اینکه حس همدلی را تقویت کنیم باید تلاش شود تا هنگام گفتوگو از نصیحت و قضاوت پرهیز کرد و به یک شنونده فعال تبدیل شد.
تبادل احساسات: روایتهای شخصی و شرح احساسات کمک میکند تا همدلی عمیقتری میان افراد شکل بگیرد، به همین دلیل در زمان گفتوگو بهتر است که تنها به انتقال اطلاعات اکتفا نکرد و احساسات این روزها را به اشتراک گذاشت.
تقویت رفتارهای جمعی: همدلی تنها محدود به بیان احساسات نیست و در شرایط روزهای گذشته ثابت شد که گاهی همراهی با افراد مضطرب، حمایت از خانوادههای داغدیده و... میتواند شرایط را برای نزدیکی بیشتر مهیا کند.
قدردانیهای کوچک: برای زنده نگهداشتن امید گاهی یک تشکر و قدردانی ساده میتواند معجزه کند؛درست مانند رفتاری که در روزهای جنگ مردم نسبت به مغازهدارهای فعال داشتند.
تزریق آرامش با همدلی
در همینه زمینه :