• سه شنبه 9 اردیبهشت 1404
  • الثُّلاثَاء 1 ذی القعده 1446
  • 2025 Apr 29
چهار شنبه 3 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 253589
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/j2G7B
+
-

خون‌شویی از دستان تروریست‌ها

به‌دنبال اعدام حمید حسین‌نژاد، رسانه‌ها و جریان‌های معاند بار دیگر تلاش کردند یک «تروریست» را «قربانی» جلوه دهند

خون‌شویی از دستان تروریست‌ها

علیرضا احمدی-روزنامه‌نگار

روز سه‌شنبه انتشار خبر اجرای مجازات اعدام یک تروریست در آذربایجان‌غربی که از عوامل شهادت 8مرزبان ایرانی بود، به بهانه تازه‌ای برای جریان‌های معاند تبدیل شد تا با دروغ‌پردازی‌های مسبوق به سابقه خود، تلاش کنند یک «قاتل» را «قربانی» جلوه دهند.
سحرگاه دوم اردیبهشت‌ماه حکم اعدام حمید حسین‌نژاد، از عوامل اصلی ترور و شهادت ۸مرزبان ایرانی در حالی اجرا شد که رسانه‌ها و جریان‌های معاند در روزهای اخیر تلاش کردند با بهره‌گیری از انواع ابزارها، ازجمله طرح ادعاهای بی‌اساس با هدف «مظلوم» جلوه دادن او، ضمن موج‌سواری احساسات عمومی، واقعیت‌ها و اسناد موجود را انکار و این «تروریست» را «قربانی» معرفی کنند. این اما نخستین نمونه از پرونده‌سازی‌های دروغین ضدانقلاب باهدف طرح ادعاهای حقوق‌بشری علیه جمهوری‌اسلامی نیست و طی سال‌های اخیر، جریان‌های معاند بارها کوشیده‌اند تروریست‌ها را بی‌گناه جلوه و مجازات آنها را  دستاویزی برای فضاسازی‌های بین‌المللی علیه ایران قرار دهند. اگرچه رسانه‌های معاند در روزهای اخیر با طرح دروغ‌های متعدد، ازجمله اینکه حسین‌نژاد «کوله‌بر» بوده یا اینکه در زمان حمله تروریستی در مکان دیگری حضور داشته و شبهه‌هایی از این دست، سعی کردند اسناد متقن موجود در پرونده که منجر به صدور حکم اعدام شده بود را تحت‌تأثیر قرار دهند، اما واقعیت این است که او از عوامل دخیل در حمله تروریستی آبان‌ماه 1396در غرب کشور بوده‌است؛ اقدامی که شهادت 8مرزبان ایرانی را به‌دنبال داشته است.


اصل ماجرا
  شهادت مرزبان‌های ایرانی: 12آبان‌ماه 1396انتشار خبر شهادت 8مرزبان ایرانی در جریان درگیری با گروهک‌های تروریستی در منطقه مرزی آذربایجان‌غربی، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشت و برخورد قاطع با تروریست‌ها را به مطالبه‌ای عمومی تبدیل کرد.
  شهدا: در آن مقطع رسانه‌ها به نقل از مسئولان مربوطه اعلام کردند که 3نفر از شهدا از درجه‌داران کادر مرزبانی و 5شهید دیگر از سربازان وظیفه بوده‌اند.
  منطقه درگیری: براساس اطلاعات موجود، این حمله تروریستی حدود 15کیلومتری نوار مرزی منطقه چالدران در آذربایجان‌غربی به و‌قوع پیوسته بود.
  نحوه شهادت مرزبانان: بررسی‌ خبرها حکایت از آن دارد که 8شهید مرزبانی هنگامی که قصد رفتن به مرخصی را داشته‌اند در کمین تروریست‌ها گرفتار شده‌اند و به شکل بی‌رحمانه‌ای به شهادت رسیده‌اند.
  نقش حسین‌نژاد: وی از عوامل یکی از گروه‌های تروریستی در غرب کشور بوده که در 12آبان‌ماه 1396یک تیم تروریستی را به‌صورت قاچاقی از مرزهای غربی وارد کشور کرده و بعد از اجرای عملیات تروریستی در همان روز، بلافاصله تیم تروریستی را از مرزهای غربی کشور به‌صورت قاچاقی خارج کرده‌است.
  ضربه به تروریست‌ها: گفته می‌شود پیش از دستگیری حسین‌نژاد، دیگر اعضای این تیم تروریستی زیر ضربه نیروهای امنیتی قرار گرفته و به هلاکت رسیده بودند و او درواقع آخرین تروریست این تیم جنایتکار بوده که ازسوی دستگاه‌های امنیتی شناسایی و دستگیر می‌شود.
  روند بررسی پرونده: با وجود فضاسازی‌های گسترده معاندان درباره رسیدگی به پرونده حسین‌نژاد، این تروریست پس از گذراندن مراحل قضایی و با توجه به اسناد موجود، به‌اتهام مشارکت در ترور و قتل به اعدام محکوم شد و به سزای جنایتش رسید.
  اعتراف‌های یک تروریست: در روزهای اخیر انتشار فیلم اعتراف‌های حسین‌نژاد درباره نحوه انتقال تروریست‌ها به داخل ایران و بازسازی صحنه جرم، بازتاب گسترده‌ای در افکارعمومی داشت. در فیلم منتشر شده حسین‌نژاد جزئیات دقیقی را درباره این حمله تروریستی در اختیار مسئولان مربوطه قرار می‌دهد؛ فیلمی که حاوی تصاویر مستندی از حمله تروریست‌ها به مرزبانان ایرانی است.


جریان‌سازی رسانه‌ای
در روزهای اخیر موضوع اجرای حکم حسین‌نژاد به سوژه‌ای برای رسانه‌ها و جریان‌های معاند تبدیل شده بود که با توسل به انواع دروغ‌پردازی‌ها، نمایش تازه‌ای را علیه دستگاه قضایی ایران روی صحنه ببرند؛ نمایشی که رسواتر از همیشه، مهر تأیید دیگری بر حمایت ضدانقلاب از تروریست‌ها و تجزیه‌طلبان به‌حساب می‌آید.
ابهام‌سازی درباره یک جنایت: شبکه تلویزیونی ایران‌اینترنشنال ازجمله رسانه‌های ضدانقلاب بوده که در روزهای اخیر تلاش کرده‌ با ابهام‌سازی درباره پرونده این تروریست، او را بی‌گناه جلوه دهد.
  واقعیت ماجرا: رویکرد مبهم جلوه دادن اسناد و مدارک موجود درباره این پرونده در شرایطی است که علاوه‌بر همه اسناد موجودی که ازسوی دستگاه قضایی مورد بررسی دقیق قرار گرفته، متهم در اعتراف‌های خود، اطلاعات دقیقی از نحوه نقل و انتقال تیم تروریستی ارائه می‌دهد.

اعدام مخفیانه: یکی دیگر از شبهه‌افکنی‌های اخیر درباره اجرای حکم مجازات حسین‌نژاد، طرح شائبه «اعدام مخفیانه» اوست که روز سه‌شنبه ازسوی رسانه‌های معاند، ازجمله ایران‌اینترنشنال مطرح شد.
  واقعیت ماجرا: این شبهه‌افکنی‌ها در حالی است که مراجع ذی‌صلاح در استان آذربایجان‌غربی اطلاع‌رسانی‌های لازم را به خانواده حسین‌نژاد انجام داده بودند؛ موضوعی که دختر او نیز در فیلمی که در فضای‌مجازی منتشر شده، اذعان کرده است.

حمایت از یک تروریست: اشکان خطیبی، بازیگری که در سال‌های اخیر به خارج از ایران مهاجرت کرده است، طی پستی در فضای‌مجازی با طرح این شبهه که او «مخفیانه» اعدام شده، ضمن پیوند زدن این موضوع به بحث مذاکرات، با وجود اسناد و اعتراف‌های غیرقابل انکار، کوشید حسین‌نژاد را «مظلوم» جلوه دهد.
اعتراف اجباری: شبکه تلویزیونی بی.بی.سی فارسی هم در گزارشی با اشاره به سخنان دختر حسین‌نژاد، کوشید اینگونه القا کند که اعترافات او زیرشکنجه انجام شده؛ این در حالی است که در فیلم منتشر شده از بازسازی صحنه جرم، او به‌صورت دقیق جزئیات انتقال تروریست‌ها به داخل ایران را تشریح می‌کند.

پرونده قطور دروغگویی

فضاسازی‌های رسانه‌ای درباره اجرای حکم مجازات حمید حسین‌نژاد، رویکردی مسبوق به سابقه ازسوی رسانه‌ها و جریان‌های ضدانقلاب است. آنها طی سال‌های اخیر بارها کوشیده‌اند با عوض کردن جای «ظالم» و «مظلوم»، ضمن مشروعیت‌بخشی به جنایت‌های تروریست‌ها، از آنها به‌عنوان «قربانی نقض حقوق‌بشر در ایران» یاد کنند و اهداف ضدایرانی‌شان را در مجامع بین‌المللی جامه‌عمل بپوشانند.

  ماجرای سارو قهرمانی
دروغ: دی‌ماه 1396بود که رسانه‌های معاند کوشیدند با کشته‌سازی جوان سنندجی به نام «سارو قهرمانی» اینگونه جلوه دهند که او در جریان اغتشاشات ازسوی نیروهای امنیتی بازداشت و پس از چند روز جنازه‌اش تحویل خانواده‌اش شده است.
اصل ماجرا: واقعیت اما این بود که قهرمانی که سوابق ضدامنیتی داشت، در دی‌ماه 1396پس از تهدید مسلحانه یک شهروند سنندجی در پارکینگ شهری، متواری می‌شود و در جریان تعقیب و گریز با مأموران پس از تیراندازی به‌سوی آنان، در درگیری با مأموران کشته می‌شود.

  تروریست یا فعال مدنی؟
دروغ: شهریورماه 1397بود که رسانه‌های ضدانقلاب بار دیگر در حمایت از تروریست‌ها به میدان آمدند و تلاش کردند رامین حسین‌پناهی را به‌عنوان یک «فعال مدنی» جلوه دهند که «بی‌گناه» ازسوی دستگاه قضایی جمهوری‌اسلامی دستگیر شده و حکم اعدام دریافت کرده است.
اصل ماجرا: واقعیت اما این بود که حسین‌پناهی ضمن خارج شدن غیرقانونی از کشور، در قالب عناصر گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب کومله وارد ایران شد و در درگیری مسلحانه با نیرو‌های حافظ امنیت مردم مشارکت داشت. عکس‌های متعددی از او منتشر شده که ضمن حمل اسلحه، در جمع تروریست‌های تجزیه‌طلب حضور دارد.

  جوان بی‌گناه؟
دروغ: در آخرین روزهای آذرماه 1403بود که رسانه‌های ضدانقلاب پرده دیگری از نمایش دروغ‌پردازی‌های خود را روی صحنه بردند و تلاش کردند سامان محمدی‌خیاره، بازداشتی امنیتی را یک جوان مظلوم جلوه دهند که بی‌گناه دستگیر شده و به ناحق در بازداشت به‌سر می‌برد.
اصل ماجرا: محمدی‌خیاره اما، از مسئولان گروهک تروریستی تکفیری «توحید و جهاد» بود که به شهادت رساندن چند شهروند اهل‌سنت، مانند ماموستا شیخ‌الاسلام در کردستان ازجمله اقدام‌های آن بوده‌است. او بعد از بازداشت تعدادي از اعضای این گروهک تکفیری در سال 1388، از کردستان متواری شد و تا زمان دستگیری در سال 1394، به‌صورت مخفیانه در کرج زندگی می‌کرد.

  تطهیر تروریست‌ پژاک
دروغ: طی سال‌ گذشته یکی از سوژه‌های «تطهیر تروریست‌ها» از سوی رسانه‌های ضدانقلاب، پخشان عزیزی بود. ادعا شد که او یک فعال مدنی است که « ۱۰سال در کمپ‌های آوارگان جنگ با داعش در سوریه و عراق، مشغول‌ امدادرسانی به زنان و کودکان بوده است.»
اصل ماجرا: واقعیت اما این است که اسناد و عکس‌های غیرقابل انکاری وجود دارد که ثابت می‌کند پخشان عزیزی عضو وابسته به گروهک تروریستی «پژاک» است که به اتهام بغی و همکاری با گروهک تروریستی پژاک به اعدام محکوم شده است. او در تیرماه ۱۴۰۲ به‌صورت غیرقانونی از مرز پاوه وارد کشور شد و قصد داشت با هدایت هسته‌های آشوبگر در دانشگاه‌ها، زمینه‌ساز بی‌ثباتی و اغتشاش در سالگرد اعتراضات ۱۴۰۱ شود.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید